Viron historia toisen maailmansodan jälkeen?

Kysytty
30.8.2004

Viron historia toisen maailmansodan jälkeen?

Vastaus

Vastattu
31.8.2004
Päivitetty
23.1.2018

Kuopion kaupunginkirjastossa on teoksia Viron historiasta. Niistä löydät tietoja myös toisen maailmansodan jälkeisestä ajasta Virossa. Tällaisia teoksia ovat mm. Viro: historia, kansa, kulttuuri (1995); Kari Alenius: Viron, Latvian ja Liettuan historia (2000) ja Matti Lukkari: Viron itsenäistyminen (1996). Lisämateriaalia kirjaston kokoelmista voit hakea aineistotietokannasta Internetissä osoitteessa: http://kirjasto.kuopio.fi/ tai tiedustella esim. pääkirjaston tietopalvelusta tai lähikirjastoista.

Internetissä kannattaa käydä tutustumassa Viroa käsitteleviin sivuihin Hämeenlinnan kaupunginkirjaston ylläpitämässä ’Makupalat’-linkkikirjastossa osoitteessa: http://www.makupalat.fi/ . Esimerkiksi’Historia’ kohdalta löydät osaston ’Baltian maat’, missä on Viro-linkkejä esim. http://www.tuglas.fi/oppimateriaali/index.html .

Katso myös ’Kysy kirjastonhoitajalta’ Arkistosta, mitä Virosta on jo kysytty. Palvelun osoite: http://www.kirjastot.fi/FI/asklibrarian/archive.asp . Kirjoita ’Etsi arkistosta’ -kohtaan Viro tai katso asiasanan alkukirjaimen kohdalta.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.