Portugalin kielen opiskelu: videokurssit ja/tai uusimmat moniviestimet, myös englanti-portugali -kielikurssimateriaali kiinnostaa. Saisinko listan…

Kysytty
28.7.1999

Portugalin kielen opiskelu: videokurssit ja/tai uusimmat moniviestimet, myös englanti-portugali -kielikurssimateriaali kiinnostaa. Saisinko listan mahdollisuuksista?

Vastaus

Vastattu
30.7.1999
Päivitetty
30.7.1999

Voit etsiä aineistoa internetissä Helsingin kaupunginkirjaston aineistotietokannasta Plussasta http://www.libplussa.fi Paina Helsinki-painiketta (riippumatta siitä minkä kaupungin valitset, saat viitteitä koko pääkaupunkiseudun kirjoista). Valitse "Asiasana tai luokka" ja kirjoita lokeroon 868# ja paina hae. Saat vastaukseksi sata viitettä, joista osa on huteja siitä syystä, että pääkaupunkiseudun kirjastojen luokitusjärjestelmät ovat erilaiset. Voit tehdä myös haun muiden kirjastojen portugalin kielen luokalla: kirjoita lokeroon 89.64# jolloin saat n. 60 viitettä.

Jos kirjoitat lokeroon luokan asemesta asiasanan portugalin kieli, saat 30 viitettä. Mainitsemaasi Hugo-sarjan kirjaa Portuguese in three months ei pääkaupunkiseudulla ole. Muutama CD-ROM-kurssi löytyy, esim. The Rosetta Stone Portuguese explorer, videokursseja ei ole.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.