kielikurssit

90 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–20.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Olisiko teillä kirja suosituksia tai verkkokurssi suosituksia suomen kieliopin opiskeluun? En ole käynyt koulua suomessa, olen vaan oppinut puhumaan suomea… 88 17.10.2022 Suomen kielen verkkokursseja löytyy koottuna Makupalat.fi-palvelusta, https://www.makupalat.fi/fi/search/node/suomen%20kieli%20AND%20oppimate….  Helmet.fi:n kokoelmissa on esimerkiksi Lue ja opi suomea : lukemisto aikuiselle kielenoppijalle, Aho, Jenni, kirjoittaja.Helsinki : Oppian, 2022 Hauska tavata! : opin suomea, Paavilainen, Ulla, kirjoittaja. Helsinki : Suomen Kustannusyhdistys ry, 2022. Suomen mestari-oppikirjasarja, Gehring Sonja, https://kirjtuo1.helmet.fi/search*fin/X?SEARCH=t:(suomen%20mestari%20%3….
Onko missään mahdollista käydä Korean kurssia netissä ? 177 4.11.2021 Loecsenin sivuilla on alkeiskurssi noin kahdestakymmenestä eri kielestä, myös koreasta https://www.loecsen.com/fi/opi-korean-kieli DigiCampuksen kursseilla voi opiskella koreaa: https://digicampus.fi/course/index.php?categoryid=35 Englanninkielinen, alkeista lähtevä kurssi:http://www.langintro.com/kintro/ Duolingo on kieltenoppimissovellus, jolla voi harjoitella reilua 30 eri kieltä, myös koreaa. Appi ei kuitenkaan osaa suomea, joten kieliä pitää treenata muiden kielten, esimerkiksi englannin avulla. Kielten opiskelussa tärkeitä ovat tietysti myös erilaiset sanakirjat ja sanastot. RedFox on monikielinen sanakirja, joka kääntää 41 kielelle ja sisältää sekä yleiskielen että erikoisalojen sanastoa.
12-vuotias lapseni yrittää kiriä kiinni luokkakavereita englannissa, koska luokkakaverit ovat opiskelleet englantia ainakin vuoden lastani pidempään… 163 8.1.2021 Helmet sivuilta löytyy kyllä myös englanninkielen verkkokursseja (tietenkin myös CD ja DVD muotoisia kielikursseja, sekä oppikirjoja) Esimerkiksi Promentor ja Lango.fi kursseja. https://www.helmet.fi/fi-FI/Ekirjasto/Verkkokurssit Myös netistä löytyy ilmaisia kielikursseja, vaikkapa https://www.50languages.com/phrasebook/fi/en/ tai https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/12/15/englanti Voi myös kokeilla saman kirjan lukemista suomeksi ja englanniksi.
Mikäköhän olisi hyvä kirja aikuiselle, joka haluaisi aloittaa ruotsin kielen opiskelun? lähtötaso on nolla ja valtaosa kirjoista edellyttää pohjalle vähintään… 429 10.9.2020 Esimerkiksi seuraavat kirjat sopinevat tarkoitukseen: Turpeinen, Kaija, Lycka till! : ruotsin alkeiskirja aikuisille, 2001. Fiilin, Ullamaija, Fullträff igen! : ruotsin kielioppi aikuisille, 2019. Göransson, Ulla, På svenska! : svenska som främmande språk. 1, Lärobok : A1 & A2, 2010. Keränen, Marit, Vi ses! : svenska för nybörjare, 2018.   Kirjat löytyvät Vaski-kirjastojen kokoelmista. Voit tarkista saatavuuden Vaski-verkkokirjastosta: https://vaski.finna.fi/
Ruotsin Hålligång 1 ja 2 kirjat on opiskeltu, onko mitään kirjaa mikä olisi hyvää jatkoa tähän ns.arkipäivän kieleen tarkoitettua oppikirjaa? 277 31.8.2020 Jatko-opiskeluun voisi sopia esim. Ullamaijan Fiilinin ja Kristiina Hakalan Fullträff igen (Otava, 2019)!. Esittelytekstin mukaan se on "aikuisille suunnattu ruotsin kielioppi- ja harjoituskirja, jonka avulla oppii kieltä, ei pelkästään kielioppia. Kielen ilmiöitä esitellään laajoina kokonaisuuksina modernin kielioppinäkemyksen pohjalta, perusteiden lisäksi kirja tarjoaa runsaasti syventävää tietoa." Myös Ulla Göranssonin ja Annika Helanderin På svenska! -sarjan osat 2 ja 3 voisivat olla hyödyllisiä.    
Mistä voin oppia Kiinaa netissä? 185 22.10.2019 Internetistä löytyy laadultaan erilaisia ilmaisia sekä maksullisia kielikursseja. Niitä voi hakea hakukoneilla esimerkiksi hakusanalla (ilmaiset) kielikurssit tai (free) language courses. Ylen sivujen avulla voi opiskella perusteita kiinan kielestä: https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/12/15/kielimatka-kiinaan Voin suositella myös ilmaista englanninkielistä Duolingo-palvelua, jonka avulla voi harjoitella kiinaa: www.duolingo.com Verkkokurssien lisäksi kannattaa muistaa kirjastojen monipuoliset kieltenopiskelukirjat ja muut materiaalit.  
Haluaisin oppia kertaussanoja englanniksi autolla ajaessa, 310 16.9.2019 Hei! Kieliä voi kerrata ja opiskella esimerkiksi verkkokursseilla, lisätietoja saat osoitteesta https://www.helmet.fi/fi-FI/Ekirjasto/Verkkokurssit/Kirjasto_tarjoaa_verkkokielikursseja_kay(135063)  Lisäksi kirjastosta voi lainata erilaisia kielikurssipaketteja, joihin kuuluu cd-äänite tai erilaiset kuullun ymmärtämiseen keskittyvät cd:t, joista löytyy listaus tästä: https://haku.helmet.fi/iii/encore/search/C__Skuullun%20ymm%C3%A4rt%C3%A4minen%20englannin%20kieli__Ff%3Afacetmediatype%3A3%3A3%3ACD-levy%3A%3A__Orightresult__U__X0?lang=fin&suite=cobalt Sanastoa kehittää myös englannin kielisten kirjojen kuunteleminen. Äänikirjoja englanniksi on sekä cd:llä että e-äänikirjoina varsinkin Overdrive-palvelusta.
Mistä saa lainata Chez Marianne 1 -cd:n? Onko sitä mahdollista saada e-kirjana? 268 16.9.2019 Esimerkiksi Vaski-kirjastoista löytyy useampi kappale Chez Marianne 1 -kirjaa, jossa on mukana myös CD-levy. Uusin painos näyttäisi olevan vuodelta 2007. Löydät saatavuustiedot täältä: https://vaski.finna.fi/Record/vaski.676113. Valitettavasti Chez Marianne -sarjan kirjoja ei ole tällä hetkellä saatavilla e-kirjoina.
Löytyykö eKirjastosta kielikursseja? 187 23.8.2018 Kirjastojen on mahdollista hankkia kielikurssimateriaaleja sähköisessä muodossa, mutta omalla kirjastokimpallasi Ratamolla näytti olevan vain kielioppimateriaaleja suomen kieltä opiskeleville. Joillakin muilla kirjastoilla (esim. Helmet) on LingoPro-sarjan englannin, ruotsin ja saksan e-oppimateriaaleja. Ne ovat interaktiivisia ohjelmia, joiden avulla voi hioa myös suullista viestintää kirjallisen lisäksi. Perinteisempiä kielikursseja on myös saatavilla sähköisenä. Niitä voit tutkia eKirjastossa osoitteessa http://ekirjasto.kirjastot.fi/ekirjat/kielikurssit-ja-sanakirjat/title Halutessasi voit ehdottaa näitä hankittavaksi myös omaan kirjastoosi.
Muistan lukeneeni että kirjasto (Helmet) tarjoaisi kielikursseja? Olisin kiinnostunut espanjan kielen peruskurssista vaimolleni. Ovatko kurssit maksullisia?… 419 3.1.2018 Kirjastot eivät järjestä kieltenopetusta, mutta Helmet-kirjastojen e-kirjasto tarjoaa asiakkaiden käyttöön kielikursseja viidessä eri verkkopalvelussa. Espanjan alkeita on tällä hetkellä tarjolla kahdessa niistä, Promentor Web -kielikursseilla ja OverDrive-e-kirjastossa. Alla olevan linkin kautta löydät lisää tietoa verkkokielikursseista ja niiden käytöstä. http://www.helmet.fi/fi-FI/Ekirjasto/Verkkokurssit/Kirjasto_tarjoaa_verkkokielikursseja_kay(135063) Kannattaa muistaa, että kirjastot tarjoavat runsaasti itseopiskeluunkin soveltuvaa aineistoa perinteisten kirjojen ja äänitteiden muodossa. Tällaista aineistoa löydätte Helmet-haulla esimerkiksi hakusanoilla "kielikurssit espanjan kieli itseopiskelu". http://www.helmet.fi/fi-FI
Haluaisin lainata katri kuuselan ja sari meurmanin kirjan bella vista kakkososa kuusankosken kirjastosta. Olen sen jäsen, mutta minulla ei nyt tässä ole… 347 2.10.2017 Varasin kielikurssin teille Kuusankosken kirjastoon.
Tarvitsen englannin alkeisoppikirjan, jossa on mukana cd:n lisäksi tekstikirja, jossa myös foneettisin merkein neuvotaan ääntäminen (esim. sanasto on… 377 8.11.2016 Esimerkiksi kurssit English for You sekä New Headway Pronunciation Course ovat kielikurssipaketteja joihin sisältyy kirja+ cd. English for You kirjan sanasto on myös foneettisesti kirjoitettu. New Headway Pronunciaton Course keskittyy ääntämiseen ja puhumiseen.Jatko-osia on kummassakin sarjassa.
Eikö e-palvelussa olekaan enää kielikursseja Promentorilta. En löytänyt!! Mistä löytyisi espanjan kielikursseja? 440 17.10.2016 Kyllä Promentor-kielikursseja on edelleen Helmet-kirjastojen asiakkaiden käytössä. Ne löytyvät Helmet-sivustolta e-kirjasto-linkin kautta: e-kirjasto > verkkokurssit > Promentor-verkkokielikurssit: http://www.helmet.fi/fi-FI/Ekirjasto/Verkkokurssit/Promentorverkkokieli… Kielivalikoimassa on myös espanjan kielen kurssi.
Onko Helmet kielikurssi englanti ilmainen? 1076 4.5.2015 Pääkaupunkiseudun Helmet-kirjastojen verkkokielikurssit ovat maksuttomia. Kursseilla voit opiskella englannin lisäksi myös suomea, ruotsia, espanjaa, saksaa ja venäjää. Kirjautumiseen tarvitset kirjastokortin numeron ja pin-koodin: http://www.helmet.fi/fi-FI/Ekirjasto/Kielikurssit/Verkkokielikurssit(39…
Haluaisin opiskella englantia siten, että kirjoittaisin äänikirjalta (cd-levyltä) puhetta tekstiksi. Tämä olisi ikään kuin saneluharjoitus. Tämä edellyttäisi… 472 26.1.2015 Englanninkielen verkkokursseja löytyy esim. YLE-n sivulta http://oppiminen.yle.fi/englanti (mm. Abitreenit). Myös Helmet-kirjastojen sivulla on tarjolla kielikursseja, joita pääsee käyttämään kirjautumalla palveluun kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla, www.helmet.fi > E-kirjasto > Kielikurssit. Lisäksi Helmet-kirjastoissa on runsaasti lainattavia cd-kielikursseja ja myös englanninkielisiä cd-äänikirjoja. Joku englanninopettaja osaisi varmaan antaa lisää vinkkejä englannin kielen verkkokursseista ja voisi tuntea paremmin kurssien teknisiä ominaisuuksia.
HelMet E-kirjastossa on kohta kielikurssit, jota kokeilin ja hyväksyin sopimusehdot ja menin tutustumaan yhteen Promentorin kielikurssiin, mutta tekstin mukaan… 564 29.12.2014 Kirjasto ei ole tilannut kaikkia Promentorin kielikursseja. Kirjastokortilla ovat käytettävissä sivun ylälaidan Aktiiviset kurssit. Muut kurssit ovat maksullisia.
Olen nelikymppinen nainen, ja käynyt normaalit peruskoulun ja ammatillisen opetuksen englannin tunnit. Englannin kielitaitoni on huono, sanavarasto suppea… 1405 11.8.2014 Hauskoista ja riittävän helpoista kirjoista on hyvä opiskella kieltä. Tällaisia voisivat olla sarjakuvat, dekkarit, lastenkirjat tai vaikkapa keittokirjat. Oppimista helpottaa myös se, että lukee vieraalla kielellä kirjan, jonka on lukenut jo aiemmin suomeksi. Englanninkielisiä elokuvia ja äänikirjoja (vaikkapa lastenaineistoa) kannattaa myös käyttää kielen harjoitteluun. Easy readers –kirjat ovat helppoa englantia. Moniin kuuluu kirjan lisäksi myös cd. Kaikkea tätä aineistoa saa lainaan Helmet-kirjastoista. Alla luettelo aikuisten englanninkielisistä Easy reader –kirjoista: http://haku.helmet.fi/iii/encore/search/C__Seasy%20readers__Ff%3Afacetc… Kielikursseista voisit kokeilla esimerkiksi Stepping Stones 1 (tekijät Liisa Huhtala-Halme,...
Onko Helmet-verkkokielikurssit ilmaisia? 837 21.5.2014 Kyllä ovat. Tarvitset vain kirjastokortin ja PIN-koodin. Ohjeita täällä http://www.helmet.fi/Preview/fi-FI/Ekirjasto/Kielikurssit/Verkkokieliku…
Mitä kirjaa/dvd:tä voisi suositella ulkomaalaiselle, joka on vuoden työkomennuksella Suomessa ja haluaisi opetella hiukan suomen kieltä? 796 9.1.2014 Ulkomaalaisille aikuisopiskelijoille tarkoitetuissa suomen kielen alkeis- ja peruskursseissa on nykyään valinnanvaraa. Suomen kielen lisäksi tarjolla on mahdollisuus opiskella englannin kielellä. Seuraavassa joitain suosituksia, joissa opetuskielenä on englanti. -Leney, Terttu: Complete Finnish, Hodder Education, 2010. Opetuspaketti käsittää kirjan ja kaksi cd-äänilevyä. Se kuluu Teach yourself-sarjaan. -Abondolo, Daniel: Colloquial Finnish: the complete course for beginners, Routledge, 2007. Opetuspaketti käsittää kirjan ja kaksi CD-äänilevyä. Se kuuluu The Colloquial series-sarjaan. -Leney, Terttu: Finn tal : yksi, kaksi, kolme..yks, kaks, kolme : part one of a multimedia Finnish language course, Finn-Guild, Kansanvalistusseura, 2001...
Onko teillä venäjän alkeiskurssisarjaa nimeltä "Kapusta"? Siihen kuuluu oppikirjojen lisäksi DVD-materiaalia. 625 5.8.2013 Hei! HelMet-kirjastoista löytyy venäjän peruskurssi nimeltä Kapusta, joka on jo hieman vanhempi ja siinä on kirjan lisäksi äänikasetti. Uudempi venäjän kielen peruskurssi on nimeltään Kapusta Master ja tässä on mukana CD-levyt. Valitettavasti sellaista Kapusta-nimistä alkeiskurssisarjaa en löytänyt, johon kuuluisi DVD-materiaalia.