Voisitteko suositella hyvää ruotsinkielen kurssia (tai kahtakin), jossa olisi CDitäkin mukana? Ainakin yksi voisi olla intensiivi-kurssi. Ruotsinkielen pohja…

Kysytty
24.5.2013

Hei,

Voisitteko suositella hyvää ruotsinkielen kurssia (tai kahtakin), jossa olisi CDitäkin mukana? Ainakin yksi voisi olla intensiivi-kurssi.

Ruotsinkielen pohja on hyvä (on virkamiesruotsitodistus) mutten ole vuosiin ruotsia käyttänyt. Nyt menen useammaksi päiväksi Tukholmaan ja haluaisin aktivoida kielen.

Vastaus

Vastattu
24.5.2013
Päivitetty
24.5.2013

Alla on kaksi kielikurssia, joista ensimmäisessä on oppikirjan lisäksi mukana cd-levy, toinen on cd-rom-levy. Molemmat soveltuvat hyvin itseopiskeluun ja ovat Helmet-kirjastoista lainattavissa.

- Reflex : uppdatera din svenska / Timo Jokisalo, Ritva Minni

- Svenska pro : öva din svenska var och när det passar dig!

Kielikursseja on paljon, ja on vaikea sanoa, ovatko nämä parhaat juuri sinulle, mutta toivoakseni niistä on hyötyä. Mitään kirjaston kursseista ei mainita intensiivikurssiksi.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Oletko Helsingissä tai käytkö siellä? Kaisaniemenkadun Nifinistä on ainakin takavuosina saanut lainata äänitteitä. Cumulus-hotellin vieressä.

Yle fem eli FST5 välittää Ruotsin tv:n ohjelmia: kuunteluharjoitusta. Monesti on ruotsiksi puhututkin ohjelmat tekstitetty ruotsiksi.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.