Pidän kovasti ns.historiallisista romaaneista. Olen nyt lukenut Kaari Utriot ja Kristiina Vuoren romaanit. Millä hakusanoilla löytäisin muita näiden kaltaisia…

Kysytty
23.4.2019

Pidän kovasti ns. historiallisista romaaneista. Olen nyt lukenut Kaari Utriot ja Kristiina Vuoren romaanit. Millä hakusanoilla löytäisin muita näiden kaltaisia romaaneja?

Vastaus

Vastattu
25.4.2019
Päivitetty
25.4.2019

Asiasanat "historialliset romaanit", historialliset rakkausromaanit" ja "aikakausiromaanit" esiintyvät usein etsimäsi kaltaisten romaanien hakusanavalikoimassa. Muutoin asiasanat liittyvät kirjojen aiheeseen eivätkä juurikaan aikakauteen.
Oletko tutustunut Paula Havasteen, Milja Kauniston, Anneli Kannon, Raija Orasen, Lucinda Rileyn tai Kate Mortonin romaaneihin? Niissäkin on historiaa ja ihmissuhteita.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Vanhempia sellaisia: Samuel Shellabarger: Loistava Orsini; Kultaa ja kuolema, Kuninkaan kavaljeeri.
Anya Seton: Turkoosi,; Katherine; Pirunpyörre; Jumalan oma maa; Vihreä hämärä.
Jan Westcott: Armollinen kuningatar.
Entäs Aleksandre Dumas? Kolmen muskettisoturin ja sen jatkojen lisäksi on koko valtava sarja, joka alkaa teoksella Pariisin verihäät. Sarja voi tosin olla hiukan vaikeasti saatavissa, koska siitä on useita erilaisia painoksia, ehkä erilaisia käännöksiäkin. Mahtava lukukokemus kuitenkin, järeämpää tavaraa tosin kuin joku Oranen tai Utrio.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.