Onko Pekingissä hyviä opiskelu-paikkoja jossa voisi opiskella kirjallisuutta? Haluaisin kirjailiaksi, joten opiskelu rakennuksen pitäisi siis olla lähellä…

Kysytty
9.1.2005

Onko Pekingissä hyviä opiskelu-paikkoja jossa voisi opiskella kirjallisuutta? Haluaisin kirjailiaksi, joten opiskelu rakennuksen pitäisi siis olla lähellä opiskelu-asuntoani,Löytyy Pekingistä tälläisiä asuntojakin, halpoja ja hyvä kuntoisia?!? haaveeni kirjailiaksi on todellinen ja pysyvä..Kiinaa on muutenkin aina ollut lähellä sydäntäni, joten siellä olisi mieluista opiskella,

Vastaus

Vastattu
13.1.2005
Päivitetty
13.1.2005

Voit tutkia mahdollisuuksia lähteä Kiinaan opiskelemaan esimerkiksi Kansainvälisen henkilövaihdon keskuksen CIMO:n internetsivuilla osoitteessa http://www.cimo.fi/Resource.phx/cimo/mainpage/mainpage.htx . Katso ensimmäiseltä sivulta erityisesti kohtaa maailmalle.net, jonne pääset myös suoraan osoitteessa http://www.maailmalle.net/Resource.phx/maailmalle/mainpage/mainpage.htx.
Eri oppilaitoksilla on myös omia opiskelijavaihto-ohjelmia ja sitten kun tiedät tulevan opiskelupaikkasi, tutustu opiskelupaikkasi vaihto-ohjelmiin.
Englantia voit opiskella internetissä esimerkiksi osoitteissa http://www.perunakellari.fi/ ja http://www.koulukanava.fi/englanti.htm.
Kirjastot.fi-palvelusta löytyy useita englannin kieltä koskevia linkkejä. Osoitteesta http://www.kirjastot.fi/ klikkaa ensin kohtaa 'linkkikirjasto' ja kirjoita seuraavalla sivulla kohtaan 'linkkikirjasto' sanat englannin kieli, niin pääset sivulle, josta kaikki osoitteet löytyvät.

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.