Onko olemassa mitään e-kirjojen lukulaitetta, mihin saisi lainattua kirjaston e-kirjoja suoraan ilman että ne ensin pitää ladata tietokonelle ja sitten siirtää…

Kysytty
24.6.2018

Hei

Onko olemassa mitään e-kirjojen lukulaitetta, mihin saisi lainattua kirjaston e-kirjoja suoraan ilman että ne ensin pitää ladata tietokonelle ja sitten siirtää lukulaitteeseen sitä kautta?

Vastaus

Vastattu
26.6.2018
Päivitetty
20.1.2019

Turun pääkirjastolla ei valitettavasti ole lainattavia e-kirjojen lukulaitteita joille saisi suoraan verkkokirjastosta ladattua e-kirjoja. 

E-lukulaitteita, joille voi ladata kirjoja suoraan internetistä on olemassa. Vaskin e-kirjojen käyttöön kuitenkin vaaditaan yhteensopivuus Adobe Digitals Edition-ohjelman kanssa. Adoben sivuilla on lista laitteista, jotka sopivat yhteen kyseisen ohjelman ja samalla Vaskin e-kirjojen kanssa. Linkki listaan tässä: 

http://blogs.adobe.com/aemmobile/supported-devices

Selailin listaa läpi ja ainakin PocketBook merkkiseen lukulaitteeseen pitäisi pystyä lataamaan kirjoja suoraan kytkemättä laitetta tietokoneeseen. Tässä vielä linkki PocketBookin sivuille: 

https://www.pocketbook-int.com/fi

Uutta e-lukulaitetta hankkiessa kannattaa vielä varmistaa myyjältä/valmistajalta, että laite sopii yhteen Adoben ohjelman kanssa. 

 

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.