Olisin tiedustellut, löytyykö Helsingin keskustan kirjastoista tai Pasilasta edullista tilaa (ilmainen tai edullinen tuntihinta) kurssitoiminnan järjestämistä…

Kysytty
29.9.2011

Hei,

Olisin tiedustellut, löytyykö Helsingin keskustan kirjastoista tai Pasilasta edullista tilaa (ilmainen tai edullinen tuntihinta) kurssitoiminnan järjestämistä varten? Kyseessä on iltakurssi, jonka kesto on noin 4x3h tai 5x 3h. Osallistujia max. 15 pax. Jos on, millaisella varoajalla tila on varattavissa?

Olemme aiemmin käyttäneet Kymppikirjaston ryhmätyötilaa, mutta sen saa käsittääkseni varata vain yhdeksi illaksi kerrallaan/yhdistys.

Vastaus

Vastattu
1.10.2011
Päivitetty
1.10.2011

Pasilan kirjastossa on kaksi vuokrattavaa tilaa, auditorio ja Oppisoppi. Vuokra kummassakin on 35 euroa/tunti. Oppisoppi taitaa tosin olla tarpeisiinne liian pieni, sillä paikkoja on ainoastaan kahdeksan. Varaukset voi tehdä soittamalla virastomestarille numeroon 09-31085312. Samalla selviää varaustilanne. Tarkemmat tiedot löytyvät sivulta:
http://www.lib.hel.fi/fi-FI/pasila/tilat/

Rikhardinkadun kirjastosta voi vuokrata kokoushuonetta. Hinta on 20€/tunti. Vapaita aikoja voi tiedustella numerosta 09-31085709.
http://www.lib.hel.fi/fi-FI/rikhardinkatu/tilat/

Töölön kirjastosta voi vuokrata Mika Waltari –salia. Hinta on 20€/tunti. Varaukset tehdään puhelimitse numerosta 09-31085025.
http://www.lib.hel.fi/fi-FI/toolo/kokoustilat/

Tiedot kaikista Helsingin kaupunginkirjaston vuokrattavista kokoustiloista ovat sivulla http://www.lib.hel.fi/fi-FI/kokoustilat/

Kirjasto 10:n ryhmätyötilaan voi tosiaan olla vain yksi varaus kerrallaan.

Toivottavasti löydätte sopivan paikan kurssillenne!

3 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.