Olisin kysynyt onkohan kirjastoihin suunnitteilla perustaa äänikirja-kirjastoa? Täällä olisi ainakin yksi erittäin innokas käyttäjä!

Kysytty
25.7.2012

Hei,
olisin kysynyt onkohan kirjastoihin suunnitteilla perustaa äänikirja-kirjastoa? Täällä olisi ainakin yksi erittäin innokas käyttäjä!

Vastaus

Vastattu
26.7.2012
Päivitetty
27.7.2012

HelMet-kirjastoista löytyy runsaasti äänikirjoja. CD-levymuotoisia äänikirjoja löytyy HelMet-kirjastoista yhteensä 5138 kappaletta, joista on ruotsinkielisiä 1451 kappaletta, englanninkielisiä 1328 ja suomenkielisiä 1310 kappaletta.

Tämän kysymyksen vastauksesta löydät ohjeet HelMet-hakuun, esimerkkinä vironkieliset äänikirjat: http://www2.kirjastot.fi/fi-FI/kysy/arkistohaku/kysymys/?id=ab6b98fb-ed…

Myös sähköisessä muodossa on tulossa kirjaston valikoimiin äänikirjoja. HelMet-kirjastot tarjoavat 1.8.2012 alkaen asiakkaiden käyttöön OverDrive e-kirjapalvelun. OverDrivessa on kansainvälisiä bestsellereitä sähkökirjoina ja äänikirjoina, joita voi käyttää tietokoneella, puhelimella tai mobiililaitteella. Lainattava kirjallisuus on englannin- ja ruotsinkielistä.

Lisätietoa OverDrivesta:
http://www.kirjastot.fi/fi-FI...in-mukan
http://www.helmet.fi/fi-FI/Ny...u_a(2673)

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.