Olisin kysellyt mistä löytyy tietoa kirjailija Arto Kotilaisesta? Netistä en ole löytänyt!

Kysytty
02.12.2003

Olisin kysellyt mistä löytyy tietoa kirjailija Arto Kotilaisesta? Netistä en ole löytänyt!

Vastaus

Vastattu
05.12.2003
Viimeksi päivitetty
26.06.2006

Arto Kotilainen on syntynyt Espoossa 1964, käynyt koulunsa ja kirjoittanut ylioppilaaksi Jyväskylässä 1983. Samana syksynä hän aloitti opiskelun Helsingin Teknillisessä Korkeakoulussa, mutta kirjoittamisen halu voitti. Syksystä 1986 Arto Kotilainen opiskeli kauppatieteitä Tampereen yliopistossa.

Hän on kirjoittanut viisi kirjaa: Alastoman pojan ääriviivoja (1987 romaani), Ensimmäinen ero (1987 romaani), Epätodellinen kahvitauko (1988 runokokoelma), Rakkain ja surkein yö (1988 novellikokoelma) ja Sulhaspoika (1989 romaani).

Nämä tiedot löysin Kotilaisen tuotannon kansiliepeistä. Voit ehkä kysyä kustantajalta lisää kirjailijan elämänvaiheista. Kotilaisen kustantaja on OTAVA, jonka internet-sivuilta (www.otava.fi)löydät varmaan kustantajan sähköpostiosoitteen. Kirjailijaa on luonnehdittu "nuorten kirjailijoiden kärkinimiin" kuuluvaksi tuotannon alkuvaiheessa ja kirja-arvosteluja löydät varmaan hyvin, kun menet lähimpään hyvinvarustettuun kirjastoon ja käännyt kirjastonhoitajan puoleen. Päivälehtiarvosteluja on koottuna vuosittain Kirjastopalvelun ja BTJ Kirjastopalvelu OY:n aikakausjulkaisuissa - niissä vain päivälehtiarvosteluja - mutta kirjastoissa myös aikakauslehtitietokantoja, joista voit etsiä lisää. Esim. Parnassossa on aikanaan Lasse Koskela arvostellut Arto Kotilaisen esikoisteoksen.

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi täältä.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?