Olen syntynyt 17.10.1963. Äitini kertoi, että syntymäni hetkellä alkoi aamuhartaus (klo 7.45 ?) ja radiosta kuului virsi. Hän haluaisi tietää, mikä virsi se…

Kysytty

Hei! Olen syntynyt 17.10.1963. Äitini kertoi, että syntymäni hetkellä alkoi aamuhartaus (klo 7.45 ?) ja radiosta kuului virsi. Hän haluaisi tietää, mikä virsi se oli. Olisiko sitä mahdollista saada selville?

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Ylen tietopalvelusta kerrottiin, että syntymäsi hetkellä on tosiaan radiossa lähetetty aamuhartaus. Ylen arkistossa ei kuitenkaan valitettavasti ole tallella tätä ohjelmaa, eikä tietoa sen sisällöstä.

1960-luvun ohjelmista vain harva on arkistoitu. Nauhamateriaali oli kallista, ja nauhoja käytettiin uudelleen uusiin ohjelmiin.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

HS Aikakoneen radio-tv-sivu 17.10.1963 vahvistaa, että yleisohjelmassa lähetettiin klo 7.45 - 8.00 aamuhartaus, puhujana pastori Heikki Apajalahti.
Päivälehtiä yksityiskohtaisempia ohjelmatietoja saattoi olla alan erikoislehdissä. Radiokuuntelija-tv-nimistä lehteä julkaisi tuolloin Yhtyneet Kuvalehdet. Ainakin vapaakappalekirjastoissa sen pitäisi olla nähtävissä.
Nauhamateriaali oli ymmärrettävästi kallista, mutta luulisi ohjelmasuunnitelmien olleen paperillakin tallessa.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.