Olen koko aamupäivän etsinyt tietoa siitä, mistä löytyisi kaikkien suomalaisten kirjastojen yhteystiedot yhdellä sivulla. Nettisivullanne on kyllä kaikkien…

Kysytty
8.10.2001

Olen koko aamupäivän etsinyt tietoa siitä, mistä löytyisi kaikkien suomalaisten kirjastojen yhteystiedot yhdellä sivulla. Nettisivullanne on kyllä kaikkien kirjastojen yhteystiedot, mutta satojen yhteystietojen hakeminen eri sivuilta on erittäin työlästä ja vie paljon tehokasta työaikaa.
Joten kysynkin onko teillä tarjota tätä tietoa (tiedostona, paperilla tms.) tai tiedättekö mistä kyseisenlaisen listan saisi hankittua?

Vastaus

Vastattu
8.10.2001
Päivitetty
28.4.2009

Kirjastot.fi -sivustoon on koottu sivulle Suomen kunnan/kaupunginkirjastojen yhteystiedot, http://www.kirjastot.fi/kirjastot/ Täältä löytyvät siis yleisten kirjastojen tiedot, myös kunnan/kaupunginkirjastojen omia Internet-sivuja. Yleisten kirjastojen osalta lisätietoja voi kysyä osoitteesta toimitus@kirjastot.fi .

Suomen tieteellisten kirjastojen oppaasta löytyvät yliopiston kirjastot http://www-db.helsinki.fi/kirjastot/
TILKE - Suomen tieteellisten kirjastojen sivun kautta löytyvät ammattikorkeakoulukirjastot ja erikoiskirjastot http://www.lib.helsinki.fi/tilke/

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.