sähköpostiosoitteet

20 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–20.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Pyydän vanhojen ystäväien sähköpostiosoitetta. 145 22.12.2021 Valitettavasti emme löydä yksityishenkilöiden osoitteita, puhelinnumeroita tai sähköpostiosoitteita. Sähköpostiosoitteiden hakuunkaan ei ole oikein pätevää hakukonetta. Voit ehkä kysyä sähköpostia ystävilta. Heidän yhteystietonsa saat esim. Fonectan palvelusta tai myös maksullisesta Digi- ja väestötietoviraston palvelusta https://dvv.fi/osoitepalvelu  
Osaatteko suositella ilmaista, suomenkielistä sähköpostia? Haluaisin sähköpostin jonne voi antaa mennä esim. Facebookin rasittavien ilmoitus viestien… en… 131 10.2.2020 Voisit kokeilla Mozilla Thunderbirdia (jonka saa myös suomeksi), Opera mailia tai Windows mailia. Ne ovat hyviä vaihtoehtoja Outlookille, joka on monelle toimistotöistä tuttu ohjelma. https://kotimikro.fi/internet/sahkoposti/5-ilmaista-bittiposteljoonia Yahoo.com ja Luukku.com ovat myös suosittuja. Viitatun sivuston posteista Suomi24 on lopettanut toimintansa tänä vuonna http://www.apua.fi/linkit/sahkopostit.html Uudempiakin tulokkaita voisi kokeille esim. Posti24  saattaisi olla hyvä sinun tarpeisiisi. https://posti24.fi/
Oma tilini ilmoittaa, että korttini on vanhentunut ja käyttökiellossa. Tilille kirjautuminen kuitenkin onnistuu. Siellä on tieto, että kortti vanhenee 30.6… 244 3.10.2018 Teidän tulee käydä jossain kirjastossa, jolloin asiakastietonne päivitetään. Me emme saa tietoa osoitteen, puhelinumeron tai sähköpostiosoitteen muutoksista muuten.
Olen luonut noin seitsemän vuotta sitten gmail-tilin. Muistan sen sähköpostiosoitteen, mutta salasana on hukkunut, eikä minulla ole enää silloista… 489 22.11.2017 Olet varmaankin löytänyt Gmail-ohjesivuston, jossa on ohjeita salasanaan liittyen: https://support.google.com/mail/answer/41078?hl=fi Unohtuneen salasanan saadaksesi tarvitset tosiaan joko silloisen puhelinnumerosi tai palautussähköpostiosoitteen. Muulla tavoin tilin saaminen käyttöön on hankalaa. Ota yhteyttä tietokoneliikkeeseen asian selvittämiseksi. Voit myös ottaa varata ajan Helmet-kirjastojen digitalkkarille, joita on useissa kirjastoissa, mm. Pasilan kirjastossa. Selvitellään, onko jotakin tehtävissä: http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Opastukset/Asiakasopas…
Olen varannut kirjoja(1.10.) mutta puhelimeni ei ole käyttökunnossa ja varauksensaapumis ilmoitustavaksi valitsin tekstiviestun. Mitä teen? 291 6.10.2017 Vaihdoin viestiasetuksiasi niin, että tekstiviestin sijaan saat saapumisilmoituksen sähköpostiosoitteeseen, josta tämä kysymyksesi tuli. Jos tämä ei käy niin ottaisitko vielä yhteyttä.
Sähköpostiosoitteeni on muuttunut, mihin voin ilmoittaa uuden? 338 14.9.2017 Mikäli kirjastokorttiisi on liitetty nelinumeroinen tunnusluku (pin-koodi), voit muuttaa sähköpostiosoitteesi kirjautumalla omiin tietoihisi Helmet-palvelusivustolla. Jos sinulla ei ole tunnuslukua, poikkea missä tahansa Helmet-kirjastossa ja varaa mukaasi voimassa oleva henkilöllisyystodistus, niin virkailija tekee sähköpostiosoitteen muutoksen puolestasi. http://www.helmet.fi/fi-FI/Info
Miten voin vaihtaa sähköpostiosoitteeni kyyti palveluun? 423 11.2.2016 Sähköpostiosoitetta et pysty itse vaihtamaan meidän nykyisessä kirjastojärjestelmässä vaan sinun täytyy olla yhteydessä kirjastoon ja kirjaston henkilökunta vaihtaa sähköpostiosoitteesi. Meidän kirjastojärjestelmä vaihtuu tänä keväänä ja sen jälkeen on mahdollista korjata kirjastojärjestelmässä olevia henkilötietoja itse.
Kuinka löydän henkilön emailosoitteen? 1097 22.9.2014 Kenties helpointa löytää jonkun ihmisen sähköpostiosoite on etsiä henkilöä Googlella. Jos henkilö löytyy esimerkiksi jonkin organisaation sivuilta, siellä saattaa hyvinkin olla myös hänen sähköpostiosoitteensa. Tietysti jos tiedät, missä henkilö työskentelee tai opiskelee, voi osoitetta etsiä suoraan organisaation sivuilta. Joillakin organisaatioilla – esimerkiksi yliopistoilla – saattaa olla oma sähköpostihakujärjestelmänsä, jota ei välttämättä löydy suoraan Google-haulla. Sähköpostiosoitteita ei aina kovin innokkaasti jaeta julkisesti, koska siihen liittyy vaara saada roskapostia. Puhelinnumeroita löytää helpommin, ja henkilön voisikin löytää esimerkiksi Fonectan palvelusta osoitteesta http://www.fonecta.fi. Soittamalla henkilölle voisi...
Mikä on Merja Jalon postiosoite (s-posti ja/tai kirjeposti), johon hänelle voi lähettää palautetta hänen kirjoistaan? 1103 17.6.2013 Tätä on kysytty aikaisemminkin Kysy kirjastonhoitajalta -palstalta. Vastaus löytyy: http://www2.kirjastot.fi/kysy/arkistohaku/kysymys/?ID=cb3e6204-1782-4f5…
Minulla on kirjastoon omat tunnukset. Nyt en kuitenkaan pääse sisään sivuille. Kone vastaa ettei minun sähköpostiosoitteeni ole tiedostossa. Mikä mättää, olen… 908 24.11.2011 Jos haluat kirjautua omiin tietoihisi Ratamo-verkkokirjastossa, tarvitset kirjastokortissa näkyvän käyttäjätunnuksen ja nelinumeroisen pin-koodin. Mikäli pin-koodi on unohtunut, saat uuden kirjastosta. Tietoturvasyistä salalukua ei anneta sähköpostitse tai puhelimitse. Verkkokirjastoon kirjautuessa ei kysytä sähköpostiosoitetta. Otapa yhteyttä kotikirjastoosi asian selvittämiseksi.
Haluaisin muuttaa Helmet-palveluun uuden sähköpostini. Järjestelmä herjaa, että tietoni ovat jo käytössä, kun yritän tallentaa tietoihini uuden sähköpostin… 975 14.10.2011 Tänään perjantaina 14.10.2011 meillä HelMet-kirjastoissa on ollut teknisiä ongelmia, jotka ovat saattaneet jumittaa asiakastietueet joksikin aikaa. Nyt järjestelmän pitäisi kuitenkin jälleen toimia, joten voisit yrittää uudelleen sähköpostiosoitteesi vaihtamista HelMetin kautta. Jos sähköpostia ei saa vieläkään vaihdettua, voit tulla mihin tahansa HelMet-kirjastoon ja pyytää muuttamaan sähköpostiosoitteesi. Kannattaa ottaa mukaan kirjastokortti ja kuvallinen henkilöllisyystodistus. Helsingin kaupunginkirjaston palvelupisteet löytyvät osoitteesta http://www.lib.hel.fi/fi-FI/kirjastot/.
Olemme julkaisemassa tietokirjaa. Miten saisimme kaikille kirjastoille tiedon uudesta teoksesta? Onko teillä kerättynä jossain esim e-mail -osoitteet tai… 1077 20.5.2011 Esimerkiksi osoitteesta www.kirjastot.fi löytyvät kaikki Suomen kirjastot ja sähköpostiosoitteet. Postituslista on sitten rakennettava itse. Ainakaan meillä ei ole tietoa, että kukaan myisi sellaista valmista listaa. Netissä löytyy monia sähköpostimarkkinointifirmoja ihan googlella sanoilla sähköpostimarkkinointi tai postilistat tai postituslistat.
Minun isäni on laittanut hänen sähköposti osoitteen joka ei ole enään käytössä joten miten pystyn vaihtamaan sähköposti osoitteen 964 10.2.2011 Sähköpostiosoitteen muutos tehdään kirjastossa virkailijan käyttämään kirjasto-ohjelmaan. Voit siis joko käydä jossakin Kymenlaakson kirjastossa tai soittaa sinne. Voit myös lähettää muutospyynnön sähköpostilla esim. Kouvolan pääkirjastoon kirjasto@kouvola.fi. Yhteystietoja Kyyti-kirjastojen nettisivulla www.kyyti.fi.
Voisitteko neuovoa miten vaihdan sähköpostiosoitteen helmetissa? yritin mennnä "muuta yhteystietoja" mutta linkki ei avaudu. kiitokset! 1055 17.12.2009 Olethan tarkastanut internetselaimesi asetuksista että sinulla ei ole ponnahdusikkunoiden estoa päällä? Jos on niin silloin tuo linkki ei aukea. Eli mene internetasetuksiin ja sieltä "pop-up blocker" settings kohtaan. Sieltä saat muokattua asetukset kuntoon ja tuon ikkunan pitäisi aueta.
Miten voin muuttaa omia tietojani Web-origossa? Sähköpostiosoitteeni on muuttunut. 1138 10.2.2009 Valitettavasti et voi suoraan päivittää omia tietojasi verkkokirjastoon. Voit lähettää uuden sähköpostiosoitteesi lomakkeella kirjaston kotisivuilla osoitteessa http://hameenlinna.kirjas.to/ (Asiakkaan opas->lomakkeet->osoitteenmuutos) tai ilmoittaa sen sähköpostitse kirjaston neuvontaan osoitteella neuvonta@hameenlinna.fi tai puhelimitse 03-621 2598.
Miten voi saada tietoonsa toisen henkilön sähköpostimumeron, kun tietää ao henkilötidot? Tietysti kysymällä ao:lta itseltään. Miten muuten? 1806 25.7.2008 Yksityishenkilöiden sähköpostiosoitteista ei ole olemassa luetteloa tai rekisteriä. Helpointen saat osoitteen selville kysymyllä asianomaiselta itseltään, mutta voit kokeilla myös etsintää googlen kautta osoitteessa http://www.google.fi/ . Laitat vain hakukenttään henkilön nimen mieluiten lainausmerkkeihin tyyliin "matti meikäläinen". Kannattaa kokeilla myös toisella tavalla eli muodossa "meikäläinen matti". Google hakee nimeä erilaisista nettisivuista. Jos hakemasi henkilön tiedot ovat jonkun yrityksen tai yhteisön nettisivuilta, niin todennäköisesti löydät hänen tietonsa. Kannattaa muistaa, että tulokseksi tulee todennäköisesti suuri määrä samannimisiä vääriä henkilöitä. Erityisesti nuorten suosiossa olevan Facebook-sivuston kautta...
Mistä voisi löytää Sinikka Nopolan sähköpostiosoitteen? 819 7.12.2007 Valitettavasti en löytänyt Sinikka Nopolan sähköpostiosoitetta esim. hänen kustanjansa sivuilta tms. julkisesta kanavasta eli en osaa sanoa, mahtaako hän olla antanut sitä julkiseen käyttöön. Mikäli kuitenkin haluat etsiä lisää, hyvä apu löytyy tämän samaisen kirjastot.fi -sivuston toisesta kohdasta. Mene ensin sivulle "Tiedonhaku" ja sieltä Hakupalveluiden kautta Henkilöiden hakuun. Sieltä löydät listan hakupalveluista, joilla voi etsiä sähköpostiosoitteita.
Onko olemassa yksi spostiosoite, jolla saisi lähetettyä kaikkiin Suomen kirjastoihin viestin? Tai onko jokin taho, joka voisi välittää viestin kirjastoihin? 1008 28.8.2007 Kaikkien Suomen kirjastojen yhteystiedot löytyvät tältä sivustolta: https://hakemisto.kirjastot.fi/ Yhtä sähköpostiosoitetta ei ole, vaan jokaisella kirjastolla on omat yhteystietonsa. Mikäli haluat markkinoida omaa julkaisuasi, Kirjastot.fi-sivustossa on olemassa Pienkustantajien uutuuksia -niminen foorumi, josta tieto myös saavuttaa kirjastoja. Se löytyy palvelun keskustelufoorumit-sivulta, https://www.kirjastot.fi/forum/404 , jossa on myös ilmoittamiseen liittyviä ohjeita.
Suomessa @-merkistä käytetään kissanhäntä -nimitystä. Ruotsissa ja Saksassa se on apinanhäntä ja norsunkärsä. En muista kummassa maassa on kumpi. Mitä… 1634 14.10.2005 Englanniksi @-merkistä käytetään virallisemmissa yhteyksissä nimityksiä at sign, commercial at, atmark, commercial at sign ja commercial symbol. Epävirallisempina lempiniminä käytetään sanoja snail, arabesque, monkey, curl, cabbage, twiddle, twist, a-twist, strudel, vortex, whorl, whirlpool, cyclone, ape, cat ja rose. Lisää tietoa @-merkistä löytyy seuraavista osoitteista: http://www.kielitoimistonohjepankki.fi/ohje/20 http://www.worldwidewords.org/articles/whereat.htm https://www.smithsonianmag.com/science-nature/the-accidental-history-of…
Olen koko aamupäivän etsinyt tietoa siitä, mistä löytyisi kaikkien suomalaisten kirjastojen yhteystiedot yhdellä sivulla. Nettisivullanne on kyllä kaikkien… 1394 8.10.2001 Kirjastot.fi -sivustoon on koottu sivulle Suomen kunnan/kaupunginkirjastojen yhteystiedot, http://www.kirjastot.fi/kirjastot/ Täältä löytyvät siis yleisten kirjastojen tiedot, myös kunnan/kaupunginkirjastojen omia Internet-sivuja. Yleisten kirjastojen osalta lisätietoja voi kysyä osoitteesta toimitus@kirjastot.fi . Suomen tieteellisten kirjastojen oppaasta löytyvät yliopiston kirjastot http://www-db.helsinki.fi/kirjastot/ TILKE - Suomen tieteellisten kirjastojen sivun kautta löytyvät ammattikorkeakoulukirjastot ja erikoiskirjastot http://www.lib.helsinki.fi/tilke/