Otsikko
Monellako prosentilla Suomen talouksista on Internet-yhteys? Onko olemassa täsmällistä lukua Internet-yhteyksellisten talousten lukumäärästä Suomessa?…

Kysytty

Monellako prosentilla Suomen talouksista on Internet-yhteys? Onko olemassa täsmällistä lukua Internet-yhteyksellisten talousten lukumäärästä Suomessa? Monentenako Suomi on Internet-verkottumisen tiheydessä suhteessa asukaslukuun, ja mitkä valtiot ovat tällä listalla maailman huipulla ja vastaavasti viimeisinä?

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Osoitteessa http://www.stat.fi (Tilastokeskuksen kotisivu 'tilastotietoa' (rullaa ruutua alaspäin, otsakkeen Muuta tilastotietoa alla) tiede, teknologia ja tietoyhteiskunta - tietoyhteiskuntatilastot - (rullaa alaspäin) tiivistelmä, ja rullaa lopuksi tekstiä reippaasti alaspäin. Löydät juuri haluamasi tilastot.

Tammikuussa 1999 Suomessa oli n. 546 000 internet-liittymää, Suomi oli maailman maista kärjessä, toisena USA. Esim. Sonera Plazan hakupalvelusta löytyy muita mielenkiintoisia sivuja hakusanoilla internet tutkimukset (kirjoita nämä yhtaikaa peräkkäin tyhjämerkin erottamina hakulokeroon). Mainittakoon Taloustuotteen sivu http://www.toy.fi/tuotteet/netsurvey.htm ja Petteri Järvinen Oy:n sivut http://www.pjoy.fi.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.