Moikka. Turun pääkirjasto. Onko jossain karttaa, josta näkisin, missä kohdassa kirjastoa tietty hylly on, esim. 99.1 TYR. Kuuro kun olen, joudun käyttämään…

Kysytty
6.12.2014

Moikka.
Turun pääkirjasto. Onko jossain karttaa, josta näkisin, missä kohdassa kirjastoa tietty hylly on, esim. 99.1 TYR. Kuuro kun olen, joudun käyttämään henkiläkuntaa opaskoirana.

Vastaus

Vastattu
10.12.2014
Päivitetty
7.1.2019

Turun kaupunginkirjaston pääkirjaston osastoista ainoastaan tieto-osastosta on tehty pohjakartta, johon on merkitty osaston luokkien sijainnit.

Karttoja löytyy tieto-osastolta useampi kappale. Ne on sijoitettu valoaukkoa sekä porraskuilua kiertäville kaiteille. Kartat on painettu A3 kokoiselle paperille ja laminoitu muovilla. Sähköisessä muodossa vastaavaa karttaa ei löydy.

Pääkirjaston kaikilta osastoilta, luukuun ottamatta lasten ja nuorten osastoa, löytyy myös kartat, jotka tarjoavat yleisen katsauksen kunkin osaston aihealueista ja aiheryhmistä. Tieto-osastolla kartta sijaitseen osastolle johtavan portaikon yläpään lähettyville sijoitetussa ilmoitustaulusssa, kirjallisuus ja taiteet osastolla neuvontatiskiä vastapäätä olevassa pylväässä, musiikkiosastolla palautusautomaatin vieressä.

Nämä yleiskartat löytyvät myös kirjaston esitteestä. Kyseinen esite löytyy alla olevan linkin takana olevan verkkosivun alalaidasta. Painetussa muodossa esite löytyy kirjaston neuvontapisteistä.

https://issuu.com/kulttuuriaturussa/docs/kirjastoesite_issuu

Kerroskartoista löytyvät osastot, http://www.turku.fi/sites/default/files/atoms/files//paakirjaston_kerro…

21 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Olisiko mahdotonta pistää nettiin noita karttoja?

Eikö tietoyhteiskunnan aikana nuo kartat voisi olla myös netissä. Samaa asiaa pohtinut isompikin porukka.

tuo linkki ei toimi. ja mistään en löytänyt pohjapiirrosta / karttaa, että missä mikäkin osasto sijaitsee

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.