Mistä saisin tietää, onko missään Suomen kirjastossa haluamani kirjoja? Asun Joensuussa, mutta koko seutukirjastossa ei ole etsimääni kirjaa. Mistä siis voin…

Kysytty
2.5.2011

Mistä saisin tietää, onko missään Suomen kirjastossa haluamani kirjoja? Asun Joensuussa, mutta koko seutukirjastossa ei ole etsimääni kirjaa. Mistä siis voin hakea/selata muiden kirjastojen kirjoja?

Vastaus

Vastattu
3.5.2011
Päivitetty
3.5.2011

Hyvä tapa selvitellä kirjojen saatavuutta eri puolilta Suomea on Frank-monihaku osoitteessa http://monihaku.kirjastot.fi/fi/frank/search/. Frankin avulla voi etsiä esimerkiksi kaikista erikoiskirjastoista tai tieteellisistä kirjastoista, tietyn alueen kirjastoista tai laajimmillaan kaikista haussa mukana olevista kirjastoista eli suunnilleen kaikista Suomen yleisistä kirjastoista.

Jos kirjaa ei ole Joensuun seudun kirjastoissa ja haluat lainata sen muualta, sinun täytyy tehdä omaan kirjastoosi kaukopalvelupyyntö, esimerkiksi osoitteesta http://www.jns.fi/Resource.phx/sivut/sivut-kirjasto/hakemisto/kaukolain… löytyvällä lomakkeella. Osoitteesta http://www.jns.fi/Resource.phx/sivut/sivut-kirjasto/hakemisto/kaukopalv… löytyy lisää tietoa Joensuun seudun kaukopalvelusta.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.