Mistä saisin hankittua kirja Musta pupu ja valkoinen pupu? Kirjailijan nimi? Mistä saisin hankittua, siis omakseni, kirjan joka kertoo kettuemosta, joka ottaa…

Kysytty
18.11.2011

Mistä saisin hankittua kirja Musta pupu ja valkoinen pupu? Kirjailijan nimi?
Mistä saisin hankittua, siis omakseni, kirjan joka kertoo kettuemosta, joka ottaa hoitoonsa orvon ketunpennun ja lopuksi ei enää tiedä kuka pennuista on adoptoitu? Kuka on kirjoittanut?

Vastaus

Vastattu
22.11.2011
Päivitetty
22.11.2011

Kyseessä on varmaankin Garth Williamsin kuvittama ja kirjoittama lastenkirja ”Valkoinen Pupu ja Musta Pupu” (Otava, 1968). Kettuemosta kertova kirja on Irina Korschunowin kirjoittama ja Reinhard Michlin kuvittama ”Löytölapsi: kuinka pieni ketunpoika sai emon” (WSOY, 1985).

Valitettavasti kumpaakaan ei näytä löytyvän ainakaan Internetissä valikoimiaan esittelevistä verkkokaupoista. Kaikki antikvariaatit eivät kuitenkaan listaa kaikkia kirjavalikoimiaan Internetissä, joten niistä voisi kysyä ihan käymällä tai puhelimitse. Antikvariaatteja löytyy esimerkiksi osoitteista http://www.tie.to/antikvariaatit/, http://www.antikvariaatit.net/sivutsuomi/jasenliikkeemme.html ja http://www.antikka.net/antikka.asp.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.