Mistä löydän parhaiten ruotsinkieliset lastenkirjat ja elokuvat, siis e-kirjat? Miten pääsisin helpoiten selailemaan näiden valikoimaa iPadilla?

Kysytty
3.12.2013

Mistä löydän parhaiten ruotsinkieliset lastenkirjat ja elokuvat, siis e-kirjat? Miten pääsisin helpoiten selailemaan näiden valikoimaa iPadilla?

Vastaus

Vastattu
7.12.2013
Päivitetty
16.5.2014

Pääkaupunkiseudun kirjastot tarjoavat pääsyn kolmeen e-kirjoja tarjoavaan palveluun Ebib, Ellibs ja OverDrive. Kokoelmissa on suomen-, ruotsin- ja englanninkielisiä e-kirjoja aikuisille ja lapsille. Kokoelma on vielä rajallinen, sillä palvelu on vielä kokeiluvaiheessa ja tulee myöhemmin laajenemaan myös muihin kirjastoihin. Helmet-kirjastoilla on kokeilussa myäs elokuvapalvelu Indieflix, mutta tässä palvelussa ei ole lasten elokuvia. Palveluun pääsemiseen tarvitaan Helmet-kirjastojen kirjastokortti ja tunnusluku. Kortin saa mistä tahansa pääkaupunkiseudun kirjastosta henkilöllisyystodistusta vastaan. Lisätietoja palvelusta saa Helmet-kirjastojen sivuilta osoitteesta www.helmet.fi.
Ratamo-kirjastoilla on käytössään Ellibs-e-kirjasto, jossa on tällä hetkellä n. 300 sähköistä kirjaa, mutta lastenkirjoja tässä palvelussa ei valitettavasti ole. Näitä aineistoja voi selata Ratamo-verkkokirjastossa http://193.184.58.34:8005/?formid=find2 joko kirjautumalla asiakastunnuksella ja tunnusluvulla tai selaamalla kokoelmaa asiasanalla sähkökirjat.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.