Kysymykseni olisi kirjastani, jonka olen julkaissut täällä Ruotsissa. Haluaisin sen myös suomenlukijoille siellä Suomessa. Kuinka minä saisin kirjani esille…

Kysytty
7.1.2015

Hei! Kysymykseni olisi kirjastani, jonka olen julkaissut täällä Ruotsissa. Haluaisin sen myös suomenlukijoille siellä Suomessa. Kuinka minä saisin kirjani esille myös siellä? Jos saisin vinkkejä kuinka ja minne voisin ottaa yhteyttä. Kiitollinen vastauksestanne jos otatte huomioon kysymykseni.

Vastaus

Vastattu
8.1.2015
Päivitetty
8.1.2015

Jos haluat tarjota kirjaasi kirjastojen ostettavaksi, kannattaa tarjota sitä kirjavälittäjille, joiden kautta Suomen kirjastot hankkivat suurelta osin kirjansa. Merkittäviä välittäjiä ovat BTJ (http://www.btj.fi), Kirjavälitys (http://www.kirjavalitys.fi) ja Booky.fi (https://www.booky.fi).

Toki kirjastoille voi tarjota kirjaa myös suoraan, mutta välittäjien kautta kirja menee helpoiten kaikkien kirjastojen ulottuville. Kirjastojen hankintasopimukset saattavat myös rajata mahdollisuuksia ostaa kirjoja suoraan kustantajilta. Suomen kirjastojen yhteystietoja löytyy osoitteesta http://www.kirjastot.fi/fi/kirjastot#.VK5zAfM8KvE.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.