Etsin pääsykoekirjallisuutta. Eli Gerontologia-lehteä 2014, 28(2), 67-82. Eli yhtä artikkelia. Mistä löydän luettelon kirjastoon tulevista lehdistä, ja mistä…

Kysytty

Hei, etsin pääsykoekirjallisuutta. Eli Gerontologia-lehteä 2014, 28(2), 67-82. Eli yhtä artikkelia. Mistä löydän luettelon kirjastoon tulevista lehdistä, ja mistä kirjastosta voisin löytää etsimäni?

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Lehteä kannattaa etsiä HelMet-hausta lehden nimellä, samaan tapaan kuin kirjojakin.

Gerontologia-lehden vanhat vuosikerrat ovat luettavissa Helsingissä Pasilan kirjastossa. Lehtiä ei saa kotilainaan, mutta voit ottaa valokopion tarvitsemastasi artikkelista tai skannata sen sähköpostiisi tai muistitikulle.

Vantaalla Tikkurilan kirjastossa säilytetään Gerontologia-lehden kuluvan vuoden ja viiden edellisen vuoden vuosikerrat. Tikkurilan kirjaston Gerontologia-lehdet näyttävät olevan lainattavissa, joten voit tilata kyseisen numeroon omaan lähikirjastoosi.

Jos kirjastokorttiisi on liitetty pin-koodi, voit tehdä varauksen itse. Alla olevasta linkistä löydät ohjeet lehden varaamiseen. Varauksen voit tehdä myös kirjastossa käydessäsi tai soittamalla mihin tahansa HelMet-kirjastoon.

http://www.helmet.fi/fi-FI
http://luettelo.helmet.fi/help*fin#lehtienvaraaminen

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Palaute: Kysy kirjastonhoitajalta on maanlaajuinen palvelu. Olisi ehkä tarpeen laittaa jonnekin tieto miltä alueelta kysyjä tai vastaajakirjasto on. Vastaushan on sinänsä tässä täysin oikein, mutta se ei palvele esimerkiksi Oulussa asuvaa henkilöä, jolla voi olla ihan sama tarve kuin pääkaupunkiseudun kysyjällä.

Hei! Kiitos palautteesta! Kysy kirjastonhoitajalta -palvelua ollaan juuri uusimassa. Vastaajakirjasto tulee näkyviin vastaukseen päivityksen jälkeen. Terv. Toimitus

Hei! Kyseinen artikkeli on luettavissa sähköisesti Elektra-tietokannan kautta. Elektraan pääsee joistakin kirjastoista, esimerkiksi oppilaitoskirjastoista. Kysy kirjastostasi!

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.