Otsikko
Etsin kiinalaista, vuonna 1987 ilmestynyttä elokuvaa nimeltä "Punainen pelto". Se löytyy Helmetin tietokannasta videokasettina, mutta tarkempia…

Kysytty

Hei,

Etsin kiinalaista, vuonna 1987 ilmestynyttä elokuvaa nimeltä "Punainen pelto". Se löytyy Helmetin tietokannasta videokasettina, mutta tarkempia saatavuustietoja ei löydy. Onko elokuva siis enää lainattavissa kirjastosta videokasettina? Jos ei ole, pystyisittekö neuvomaan, mistä tuota elokuvaa voisi Suomesta saada (vuokraamoissa sitä ei ainakaan ole).

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

HelMet-kirjastoista etsimäsi VHS-tallenne kiinalaisesta elokuvasta "Punainen pelto" ei valitettavasti enää ole lainattavissa. Suomen kirjastojen yhteisen Frank-monihaun mukaan videotallenne löytyy vielä joidenkin yleisten kirjastojen kokoelmista pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Jos sinulla on voimassa oleva HelMet-kirjastokortti, voit tehdä kaukolainapyynnön HelMet-verkkokirjastosta löytyvällä lomakkeella (ks. linkki alla). Voit tehdä tallenteesta kaukolainapyynnön myös käydessäsi kirjastossa. Kaukopalvelulaina kotimaasta maksaa neljä euroa.

http://www.helmet.fi/fi-FI
http://monihaku.kirjastot.fi/fi/
http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Kaukopalvelu

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.