Artikkelit. Löysin Helmetin hausta Artikkelit-osiosta Arto-kannan alta pari kiinnostavaa artikkeliviitettä: Puumerkkejä ja käsialoja (2001) eli…

Kysytty
22.12.2016

Artikkelit. Löysin Helmetin hausta Artikkelit-osiosta Arto-kannan alta pari kiinnostavaa artikkeliviitettä: Puumerkkejä ja käsialoja (2001) eli postikorttitaiteilijoita tunnistamassa ja samalla nimellä, osa II (2002). Lapila Timo artikkelin kirjoittaja ja lehti Abophil / Turun postimerkkikerho. Mitenköhän ja mistä ko. artikkelit voisi lukea. Linkeistä joudun Artoon, josta ei pääse eteenpäin: ainoastaan näkee laajemmin lehden artikkeleita tai kirjoittajan artikkeleita. Aineistoa en pysty Helmetin kautta varaamaan, vaikka sen valitsisin ja koriin laittaisin. Tulee teksti: aineistoa ei ole valittu tai se ei ole varattavissa. Kyllä ruksasin aineiston eli sen valitsin eli ei siis ilmeisesti ole varattavissa. Mitenköhän saisin luettua ko. artikkelit.
http://haku.helmet.fi/iii/encore/articles/C__SPuumerkkej%C3%A4%20ja%20k…

Vastaus

Vastattu
23.12.2016
Päivitetty
23.12.2016

Helmet-haun artikkelihaussa mukana oleva ARTO on kotimaisten aikakauslehti- ja monografia-artikkelien viitetietokanta ja metatietovaranto. ARTOsta löytyvien viitetietojen perusteella voit etsiä julkaisun, josta kyseinen artikkeli on luettavissa.

Löytämäsi Timo Lapilan artikkelit on julkaistu Turun postimerkkikerhon Abophilin numeroissa 38 (2001) : 6 (s. 34-37) ja 39 (2002) : 1 (s. 42-45). Pääkaupunkiseudulla lehti on luettavissa Kansalliskirjastossa. Abophil-lehden muut sijainnit ja saatavuuden voit tarkistaa esimerkiksi Melinda-tietokannasta, Frank-monihaulla tai Finna-hakupalvelulla.

HelMetin artikkelihaussa voit laittaa nimekkeen koriin ja lähettää tiedot omaan sähköpostiisi. Artikkelia ei siis voi varata, eikä Helmetin kautta pääse lukemaan artikkeleita, joiden viitetiedot löytyvät ARTOsta. Kun artikkelihaun hakutulos viittaa artikkeliin, joka on luettavissa verkossa, on tuloksessa linkki siihen.

https://arto.linneanet.fi/vwebv/searchBasic?sk=fi_FI://fennica.linneane…
https://finna.fi/
http://melinda.kansalliskirjasto.fi/F/?func=find-b-0&con_lng=fin&local_…
http://monihaku.kirjastot.fi/fi/

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.