Työskentelen perheiden ja sitä myötä kasvatusasioiden parissa. Kaipaisin kovasti kirjalistaa kirjoista, joiden avulla vanhemmat voisivat käydä sadun, tarinan,…

Kysytty
20.12.2012

Hei!

Työskentelen perheiden ja sitä myötä kasvatusasioiden parissa. Kaipaisin kovasti kirjalistaa kirjoista, joiden avulla vanhemmat voisivat käydä sadun, tarinan, runon ja kuvien muodossa läpi lapsen tunteita (ilo, pelko, suru, jännitys) ja elämäntapahtumia (ero vanhemmista, päiväkodin aloitus, avioero, kuolema yms). Esim. Siilinjärven kunnankirjastin sivuilta löytyi oheinen lista, jossa myös lapsille luettavaksi tarkoitettuja kirjoja on.

http://www.siilinjarvi.fi/liikunta_nuoriso_ja_kulttuuri/kirjasto/lukuto…

Entä onko teillä tiedossanne ed. kaltaista, päivitettyä kirjalistaa?

Vastaus

Vastattu
27.12.2012
Päivitetty
27.12.2012

Pääkaupunkiseudun Helmet-kirjastoissakin on tehty monista lasten elämään liittyvistä aiheista aihepaketteja. Ne löytyvät Helmetin sivuilta:

http://www.helmet.fi/fi-FI/Lapset/Lapsen_kanssa/Kuvakirjat_eri_aihepiir…

Omia listoja voi tehdä myös Helmet-haun kautta. Voit hakea lapsille kirjoja esimerkiksi surusta seuraavalla tavalla. Klikkaa auki Helmet-haun Tarkennettu haku. Kirjoita hakuruutuun sana suru ja valitse viereisestä ruudusta sana Aihe ja Kokoelma-valikosta Lasten kokoelma. Voit halutessasi jatkaa hakua tulosluettelon saatuasi valitsemalla esimerkiksi kokoelmaksi joko kauno- tai tietokirjat.

http://www.helmet.fi/fi-FI

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.