Työskentelen Omaishoitajat ja läheiset -liitossa Lähellä-lehden toimitussihteerinä. Lähellä-lehti ilmestyy myös sähköisenä selattavana nettiversiona (saan myös…

Kysytty
8.5.2017

Hei! Työskentelen Omaishoitajat ja läheiset -liitossa Lähellä-lehden toimitussihteerinä. Lähellä-lehti ilmestyy myös sähköisenä selattavana nettiversiona (saan myös pdf-kopion lehdestä). Painettu lehti lähetetään maksutta useimpiin Suomen kirjastoihin. Tutkimme mahdollisuutta antaa Lähellä-lehti maksutta kaikkiin Suomen kirjastoihin e-lehtenä. Onko tämä mahdollista? Voiko kaikkia kirjastoja lähestyä kerralla jotenkin ja tarjota Lähellä-lehteä e-lehdeksi?

Vastaus

Vastattu
9.5.2017
Päivitetty
9.5.2017

Helsingin kaupunginkirjaston e-aineistovastaava vastasi kysymykseesi näin:

Suomen yleisillä kirjastoilla ei valitettavasti tällä hetkellä ole mitään alustaa, jonka kautta tarjota kotimaisia e-lehtiä luettavaksi. Tutkimme kuitenkin koko ajan erilaisia mahdollisuuksia, joilla saisimme kotimaisia e-lehtiä asiakkaiden saataville etenkin etäkäyttöisesti.

Osa Suomen kirjastoista tilaa eMagz-nimistä aikakauslehtipalvelua, joka on käytettävissä vain kirjastotilassa. Palvelun tuottaja on LM Tietopalvelut. Ainakin heihin kannattaa olla yhteydessä tämän asian tiimoilta.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi täältä.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?