Pieksämäki

Viimeisimmät vastaukset

10 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–10.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Löytyykö mistään Suomen kirjastoista tämän nimistä kirjaa: Ymmärrä elekieltä - Näetkö mitä sanon sinulle? Kirja on painettu 2007 ja sen tekijä on Laura… 1926 29.4.2008 Laura Benyikin kirja Ymmärrä elekieltä on saatavana useasta maakuntakirjastosta, mm. Lahdesta, Tampereelta, Kouvolasta, Jyväskylästä, Kuopiosta jne. Voit tilata sen kaukolainaksi kotikuntasi kirjaston kautta. Kirjan saatavuuden voit tarkistaa Kirjastot.fi-sivustolta Frank Monihausta http://monihaku.kirjastot.fi/maakuntakirjastot . Kirjoita nimeke-riville kirjan nimi ja kun valitset valitse kirjastot -valikosta kaikki kirjastot, saat näkyviin kirjastot, joissa kyseinen kirja on.
Tässä on 2 kysymystä,johon olisi kiva saada vastaus! Milloin Nightwish tulee Suomeen ja esiintyykö ne ikinä Pieksämäellä...? 825 15.2.2008 Nightwish-yhtyeen keikkakalenteri on internet-osoitteessa: http://www.nightwish.com/ 26.6.2008 yhtye esiintyy Helsingissä ja 09.08.2008 Tuurissa.
Mistä löytäisin uusinta tietoa suomessa ja maailmalla tehdyistä, laululeikkejä ja musiikkileikkejä käsittelevistä tutkimuksista? Tietoa tarvitsen… 1763 25.1.2008 Tällaista tietoa ei tosiaan tunnu juuri löytyvän. Ehkä kannattaa laajentaa hakua ja etsiä esim. sanalla musiikkikasvatus. Silloin joutuu kyllä seulomaan löytämäänsä aika lailla. Tässä muutama toivottavasti hyödyllinen viite. Viimeisenä mainittu on luettavissa myös netitse. Voit lukea sitä yliopistokirjastojen Linda-tietokannan kautta (https://linda.linneanet.fi/cgi-bin/Pwebrecon.cgi?LANGUAGE=Finnish&DB=lo…) Lindaa voit käyttää yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja yleisten kirjastojen verkossa. - Musiikkileikki varhaisiän musiikkikasvatuksessa / Pirjo Ruutiainen (pro gradu –työ, 2003) - Musiikkikasvatus varhaiskasvatuksessa: lastentarhanopettajien käsityksiä päiväkodin musiikkikasvatuksesta / Katariina Korhonen (Kandidaatintyö,...
Onkohan Sonata Arctican Shy-kappaletta mistään päin kirjastojen valikoimista? Katsoin web-origon kautta, mutta sieltä ei löytynyt mitään sen nimistä. 943 12.1.2008 Shy löytyy Sonata Arctican EP:ltä Successor (Spinefarm Records, 2000). Frank-monihaku löysi cd:n kahdesta kaupunginkirjastosta, Kotkan pääkirjastosta ja Lieksan kirjastosta. Voit kaukolainata levyn oman lähikirjastosi kautta. http://www.sonataarctica.info/site07/gallery.php?id=44&s=31&l=uk http://monihaku.kirjastot.fi/
Löytyykö King Arthur -elokuvan musiikkiin nuotteja ? 823 31.12.2007 Nuotti Zimmer, Hans: King Arthur löytyy Espoosta Leppävaaran kirjastosta, josta voit tilata sen kaukolainaksi.
Etsin tekijöitä, sanoja ja nuotteja kappaleelle joka kertoo (tamperelaisesta) pelastusarmeijalaisesta hieman parodisesti. Laulu alkaa suunnilleen näin : kuljin… 2335 12.6.2007 Kappale on Mika Sundqvistin säveltämä, sanoittama ja esittämä Ootko sä hä mitä? lp-levyltä Hormoonihiiret (1982). Kysymyksessä mainittu kohta "Mä jälleen kerran vaeltelin Laukontorin länsilaitaa, tunsin synnin kutsuvan pari metriä siinä takanain..." on laulun kolmannen säkeistön alusta. Laulu alkaa: "Mä sadat pihat kiertelin aamusta iltamyöhään". Nuoteista ei ole tietoa, mutta äänite varmasti löytyy jostakin kirjastosta kaukolainaksi.
Mitä nimi Kiia tarkoittaa ja mistäpäin se tulee ym tiedot? Kiitos :) 1281 14.5.2007 Kiia-nimi on venäläisperäinen. Se on lyhennys Kyriakia-marttyyrin nimestä. Nimikysymyksiä voi selvittää nimikirjojista, esim. Riihonen, Mikä lapselle nimeksi?
Mistä löytäisin nuottikirjan, jossa on Céline Dionin ja Garoun kappale Sous le vent? Entä miten saisin kyseisen kirjan Pieksämäen kirjastoon? 920 28.3.2007 Kappaleen nuotit on julkaistu Ranskassa Céline Dionin nuottikokoelmalla "On ne change pas". Tätä ei kuitenkaan löydy mistään Suomen kirjastosta. Voit koittaa tilata sen muualta Euroopasta kaukolainana. Kaukolainapyynnön voit tehdä vaikkapa Pieksämäen kirjaston kautta. Löysin internetistä kappaleen sanat, sointumerkinnät ja kitara-tabit osoitteesta: http://www.e-tabs.org/tab/garou/sous_le_vent Sointumerkkien avulla kykenet varmaankin laatimaan oman pianosovituksen kappaleesta. Linkki: http://www.note4piano.com/EN/catalog.php?action=showitem&numart=BEUS0231
Löytyykö kirjallisuutta parkour -harrastuksesta/ liikunnasta? 883 23.12.2006 Parkour on niin uusi liikunnanlaji, että kovin paljon siitä ei kirjallisuutta vielä löydy. Kirjoja, joissa kerrotaan mm. parkourista löytyi vain yksi, Heikki Roiko-Jokelan toimittama Alussa oli vesi -teos (2006). Jyväskylän yliopistossa on tehty aiheesta gradu: Varonen, Perttu, Parkour - nuoret liikkeelle (2004). Ruth Rendellin romaanissa Hepokatti (2006) kerrotaan katoilla kiipeilevistä nuorista. Lehtiartikkeleita löytyy hakusanalla parkour useita, Arto-tietokannasta kolme ja Aleksi-tietokannasta seitsemän. Arto ja Aleksi ovat käytettävissä vain kirjastoissa, joten sinun kannattaisi käydä kirjastossa selaamassa niitä. Internetissä on myös lukuisia parkour-aiheisia sivustoja, esim. www.parkour.fi .
Kun lapsi piirtää talon, siinä on usein puu talon vieressä. Mitä tämä puu symboloi? Ruskea runko ja vihreä "hattu"? Odotan mielenkiinnolla vasstausta 850 18.12.2006 Aivan tarkkaa vastausta ei etsitystä kirjallisuudesta löydy. Lapset piirtävät tärkeäksi koettuja asioita, jotka ovat oleellisia juuri piirtämishetkellä. Kysymyksestä ei selviä myöskään lapsen ikä Tutkittu on kirjat: Kowalski: Luova lapsi, Kauppinen: Kuvaamataidon didaktiikka ja Heikkinen: Nyt minä piirrän. Niihin kannattaa tustustua: sisältävät paljon erilaista tietoa lasten luovuudesta ja piirtämisestä