Tarvitsisimme vinkkejä kirjoista, jotka käsittelevät sisäistä markkinointia. Tarvitsemme teoriapohjaa ammattikorkeakoulun lopputyöhön.

Kysytty
25.11.2004

Tarvitsisimme vinkkejä kirjoista, jotka käsittelevät sisäistä markkinointia. Tarvitsemme teoriapohjaa ammattikorkeakoulun lopputyöhön.

Vastaus

Vastattu
26.11.2004
Päivitetty
26.11.2004

Yleisissä kirjastoissa ei käytetä asiasanaa ”sisäinen markkinointi”. Sen sijaan ammattikorkeakoulujen kirjastoissa ja yliopistokirjastojen yhteistietokannassa Lindassa tämä asiasana on käytössä, joten helpoiten löydätte materiaalia omaan työhönne hakemalla näistä tietokannoista. Laajimman tuloksen saatte käyttämällä tarkennettua hakua ja laittamalla toiseksi hakuehdoksi ”sisäinen” ja toiseksi ”markkinointi”. Saadusta viitelistasta voitte sitten tarkistaa, löytyykö kirjaa mahdollisesti myös Oulun kaupunginkirjastosta tai Oulun yliopiston kirjastosta. Kirjoja voi myös kaukolainata muista kirjastoista, jos paikkakunnalta ei löydy. Varmuuden vuoksi voitte hakea myös sanoilla ”internal” ja ”marketing”. Huomatkaa myös, että Oulun ammattikorkeakoulussa ja Oulun yliopistossa on tehty tuoreita opinnäytteitä sisäisestä markkinoinnista. Niiden lähdeviitteistä voi löytyä aiheeseen liittyviä keskeisiä teoksia.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.