Piti kirjautua Ellibs.com sivuille mutta olin vahingossa valinnut väärän kirjaston, olla pitänyt olla Vaski- kirjasto mutta nyt kirjautuessa sitä ei pysty enää…

Kysytty
2.3.2018

Piti kirjautua Ellibs.com sivuille mutta olin vahingossa valinnut väärän kirjaston, olla pitänyt olla Vaski- kirjasto mutta nyt kirjautuessa sitä ei pysty enää muuttamaan.. Eikä kirjautuminen onnistu. Mitä teen?

Vastaus

Vastattu
6.3.2018
Päivitetty
6.3.2018

Vaski-kirjastojen Ellibs-kirjautuminen löytyy osoitteesta https://www.ellibslibrary.com/vaski tai Vaski-kirjastojen verkkokirjastossa olevasta linkistä (e-aineistosivulta: https://vaski.finna.fi/Content/eaineistot). Tässä tapauksessa väärän kirjaston kirjautumisikkunan voi sulkea ja kirjautua uudelleen uudessa ikkunassa.

Tallennetut osoitteet, joissa kirjastoa ei ole määritelty (kuten collection- tai bookshelf -päätteiset), johtavat viimeksi käytettyyn kokoelmaan. Jos sellaista ei ole tai jos selain on esimerkiksi poistanut evästeet, ohjautuu kirjautuminen Helmetin kokoelmaan. Vaski-pääte osoitteessa ohjaa siis Vaskin kokoelmaan.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.