Opintoihini liittyen minun on pidettävä helmikuussa toimintatuokio/Opetustuokio. Ajattelin tehdä sen esim. kertomalla sadun ja sitten keskustella.Olisiko…

Kysytty
25.1.2008

Opintoihini liittyen minun on pidettävä helmikuussa toimintatuokio/Opetustuokio. Ajattelin tehdä sen esim. kertomalla sadun ja sitten keskustella.Olisiko olemassa kirjaa, jossa olisi ohjeita tuokion järjestämisestä em. aiheeseen liittyen.

Vastaus

Vastattu
29.1.2008
Päivitetty
29.1.2008

Tässä muutamia ehdotuksia: Satuseikkailu kirjastossa (Marja-Leena Mäkelä kertoo satutuokion järjestämisestä ja opastaa vankalla kokemuksellaan); Sadun voimat: lapsi tuo sadun tullessaan (toim. Johanna Jokipalto. Teoriaa ja käytäntöä asiantuntija-artikkeleihin koottuna); Lukuleikki: sadut seuraksi, kirjat kavereiksi ja lorut lelukoppaan (toim. Turunen & Jokela. Esimerkkituokioita ja kirjavinkkejä); Satulinnan saleissa: opitaan arvoja satujen ja laulujen avulla (Hilkka Ylönen); Loihditut linnut: satujen merkitys lapselle (Hilkka Ylönen). Suosittelen myös osallistumista kirjaston satutunnille, joka on maksuton ja avoin tilaisuus. Aikataulut ovat mm. kirjaston nettisivuilla. Lastenkirjastonhoitajat tuntevat lastenkirjallisuutta ja vinkkaavat sopivaa aineistoa kysyttäessä.

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.