Onko minulla oikeus saada kurssimaksuni takaisin, jos kurssin ajankohtaa on osittain muutettu? Tilanne on tämä: Maksoin kurssimaksun jo ilmoittautumisen…

Kysytty
21.9.2011

Hei! Onko minulla oikeus saada kurssimaksuni takaisin, jos kurssin ajankohtaa on osittain muutettu?

Tilanne on tämä: Maksoin kurssimaksun jo ilmoittautumisen yhteydessä, mutta sain nyt sähköpostilla tiedon, että kurssin luennoista on 12 tuntia siirretty viikonlopulle, enkä pääse silloin osallistumaan.

Kiitos jo etukäteen!

Vastaus

Vastattu
23.9.2011
Päivitetty
23.9.2011

Varmaa vastausta emme pysty antamaan, vaan ehdotammekin aivan ensimmäiseksi kysymään asiasta suoraan oppilaitoksesta, jonka järjestämälle kurssille olet ilmoittautunut. Perumisehdoissa eri oppilaitosten välillä on varmasti eroa.

Oppilaitokset voivat pidättää itselleen oikeuden muuttaa ennalta ilmoitettua opetusohjelmaa. Näin on esimerkiksi Aalto-yliopiston avoimen yliopiston kohdalla.
http://studies.aalto.fi/fi/open_university/studying/artdesign/syyslukuk…

Esimerkiksi Helsingin seudun kesäyliopistossa kurssimaksu voidaan palauttaa, jos kurssin ajat tai vaatimukset muuttuvat olennaisesti ilmoitetusta.
http://www.kesayliopistohki.fi/index.php?option=com_content&task=view&i…

Kuluttajan oikeuksista löytyy tietoa Kuluttajaviraston sivuilta. Kannattaa tutusuta kohtaan "Sopimus", vaikka siellä ei tosin yksiselitteistä vastausta kysymykseesi olekaan. Kuluttajavirasto tarjoaa myös kuluttajaneuvontaa.
http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.