Onko kirjastoissa Manga sarjakuvia? Jos on, kuinka paljon suurinpiirtein? Haluaisin lainata Manga sarjakuvaa nimeltä Ranma, Pita-ten, Naruto, Love Hina tai…

Kysytty

Onko kirjastoissa Manga sarjakuvia? Jos on, kuinka paljon suurinpiirtein? Haluaisin lainata Manga sarjakuvaa nimeltä Ranma, Pita-ten, Naruto, Love Hina tai Akira.
Sitten vielä kysyisin että löytyykö kirjastoista Suomi-Japani sanakirjoja? Ja entä Japani tietokirjoja, jossa siis kerrottaisiin japanista ja sen kulttuurista ym.? Niin ja entä löytyykö kirjastoista Anime elokuvia? Kiitos.

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Manga sarjakuvat löytyvät Helmet-aineistohaun sanahaulla http://www.helmet.fi/search*fin/X mangat sarjakuvat. Voit rajata haun haluamaasi kieleen vaikka japaniin. Haluamallasi nimillä kaikilla löytyy, tee tällöin nimikehaku. Ranma ja Akira -sarjakuvia on myös suomennettu.

Suomi-Japani sanakirjat löytyvät Helmet sanahaulla suomen kieli japanin kieli sanakirjat. Tällä haulla löytyvät mm. seuraavat teokset
Suomi-japani-suomi : 5000 sanaa ja sanontaa / Jun Igarashi, Jari Kauppila, toim. Jyväskylä : Atena, 2005 (Jyväskylä ; Gummerus). (Taskupainos)
Salomaa, Tero
Japani-suomi-sanakirja. [Helsinki] : Suomen yrityslehdet, 2000 Painos 2. korj. p.
Tuomi, Tapio J., Japanilais-suomalainen kanji-sanakirja. Helsinki : Japanilaisen kulttuurin ystävät, 2005 (Multiprint). Painos 2. korj. ja laaj. p.

Japanin kulttuuria käsittelevät kirjat löytyvät sanahaulla japani kulttuuri. Näin löytyvät mm. tuore teos
Turkki, Teppo, Kahdeksan pilven takaa : Japanin murros ja uusi nousu [valokuvat: Teppo Turkki ...]. Helsinki : Edita, 2005
ja Vesterinen, Ilmari, Keltaisenmeren takana : elämää ja ilmiöitä Itä-Aasiassa. Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2003.

ja anime elokuvat sanahaulla anime elokuvat.

12 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

onko kirjastossa manga nimeltään One punch man

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.