Onko Haavikko-sarjaa vielä myynnissä joissakin kaupoissa?

Kysytty
21.10.2012

Onko Haavikko-sarjaa vielä myynnissä joissakin kaupoissa?

Vastaus

Vastattu
24.10.2012
Päivitetty
24.10.2012

Haavikon ravitallista kertovaa Merja Jalon kirjasarjaa on myynnissä monissakin kaupoissa. Wikipediasta osoitteesta http://fi.wikipedia.org/wiki/Haavikon_ravitalli löytyy lista tuosta tallista kertovista kirjoista. Kirjoja saattaa olla parempi etsiä kirjan nimellä kuin sarjan nimellä, koska sarjan nimeä ei ole välttämättä mainittu kauppojen tiedoissa.

Joitakin sarjan osia saattaa löytyä kirjakaupoista tai niiden nettikaupoista, mutta antikvariaatit olisivat ehkä parhaita paikkoja löytää etenkin sarjan vanhempia osia. Niistä kirjoja voi saada ihan kohtuullisella hinnalla ja halvemmalla kuin uusina. Antikvariaatteja voi katsoa esimerkiksi osoitteista http://www.tie.to/antikvariaatit/, http://www.antikvariaatit.net/sivutsuomi/jasenliikkeemme.html ja http://www.antikka.net/antikka.asp. Kannattaa siis pistäytyä lähiantikvariaattiin tai soittaa sinne.

Toinen hyvä paikka vanhojen kirjojen löytämiseen on nettihuutokauppasivusto Huuto.net osoitteessa http://www.huuto.net. Siellä on tälläkin hetkellä Haavikko-sarjan kirjoja myynnissä muutaman euron kappalehintaan. Kauempaa ostettaessa hintaan tulevat toki mukaan vielä postikulut.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä kysymyksesi.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.