Onko Anna-Leena härkösellä e-mail- tai kotiosoitetta? Jos on niin mikä?

Kysytty
16.11.2006

Onko Anna-Leena härkösellä e-mail- tai kotiosoitetta? Jos on niin mikä?

Vastaus

Vastattu
20.11.2006
Päivitetty
28.3.2018

Anna-Leena Härkösen sähköposti- ja kotiosoitteensa eivät ole julkisesti tiedossa eikä häneltä löydy verkosta henkilökohtaista kotisivua. Otavan kotisivuilta osoitteesta http://www.otava.fi löytyy tietoisku Anna-Leena Härkösestä, kun valitset ensin linkin kirjailijat ja sieltä kotimaisten kirjailijoiden kohdalta pudotusvalikosta hänen nimensä. Voit ehkä yrittää kysyä häneltä jotakin hänen kustantajansa Otavan kautta. Otavan yhteystiedot löytyvät täältä, http://otava.fi/yritys/yhteystiedot/

Anna-Leena Härkösestä on kysytty usein Kysy kirjastonhoitajalta -palvelusta. Vastauksissa on paljon tietoa hänestä ja hänen kirjailijan urastaan. Vanhat vastaukset löydät täältä, https://www.kirjastot.fi/kysy/asiasanat/h/harkonen-anna-leena Vastauksista löydät myös muita hyviä lähteitä. Anna-Leena Härkösestä löytyy haastattelu Kirjastokaista-nimisestä palvelusta http://www.kirjastokaista.fi/anna-leena-harkonen-prosak-proosaklubilla/ Muita videoita löytyy Google-haulla klikkaamalla videot hakulaatikon alta.

8 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Voiko Anna-Leena Härköselle lähettää sähköpostia Otavaan?

Voit yrittää saada lähetettyä postia Otavan kautta, yllä olevaan vastaukseen päivitin yhteystiedot. Me emme kuitenkaan kirjastossa voi taata, että viesti menee perille tai että siihen vastataan. Sen kuitenkin tiedän, että joihinkin kustantajan kautta lähetettyihin viesteihin on saatu vastauksia. Terv. toimitus.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.