Olemme kaksi yhdeksäsluokkalaista tyttöä, ja olemme tekemässä tutkielmaa Anna-Leena Härkösestä. Ajattelimme, että ehkä voisitte auttaa meitä tiedon etsimisessä…

Kysytty
7.12.1999

Olemme kaksi yhdeksäsluokkalaista tyttöä, ja olemme tekemässä tutkielmaa Anna-Leena Härkösestä. Ajattelimme, että ehkä voisitte auttaa meitä tiedon etsimisessä, pääasiasissa netistä, tai muutenkin erilaista tietoa hänen elämänvaiheistaan yms.

Vastaus

Vastattu
7.12.1999
Päivitetty
7.12.1999

Netistä osoitteesta http://www.otava.fi kohdasta kirjailijat löytyy tietoa
Anna-Leena Härkösestä. Toinen mahdollisuus on käyttää esim. Evreka-hakupalvelua (http://www.evreka.com/fi). Hakukenttään voi kirjoittaa hakusanaksi fraasi (lainausmerkeissä) "anna-leena härkönen".

Esim. osoitteessa http://www.saunalahti.fi/~makkeli/anna.html on artikkeli ko. kirjailijasta ja lisäksi vielä pieni lähdeluettelo, josta voi löytää lisää vinkkejä tiedon etsintään.

Tampereen kaupunginkirjastosta löytyy myös painettua tietoa Härkösestä, mm. lehtileikkeitä. Kokeilkaapa Pallas-Introa, Tampereen kaupunginkirjaston aineistotietokantaa netissä osoitteessa http://kirjasto.tampere.fi:8000/ Valitkaa selaushaku ja ottakaa ns. pudotusvalikosta kohta asiasana ja kirjoittakaa hakukenttään härkönen, anna-leena (huom. juuri tuossa muodossa). Vastaukseksi saatte viiteluettelon kirjoista, joissa on tietoa Härkösestä.

4 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.