Olisin kysynyt onko missään päin Suomea vielä elokuvaa Pääteasema Brooklyn DVD:llä.

Kysytty
13.11.2010

Olisin kysynyt onko missään päin Suomea vielä elokuvaa Pääteasema Brooklyn DVD:llä.

Vastaus

Vastattu
13.11.2010
Päivitetty
13.11.2010

Joihinkin kirjastoihin tuota elokuvaa on hankittu. Sitä löytyy esimerkiksi Tampereelta, Lappeenrannasta ja Turusta. Jostakin syystä elokuvaa ei ole toistaiseksi hankittu Helsinkiin, vaikka se on HelMet-kirjastojen hankintajärjestelmän kautta tilattavissa. Laitoin elokuvasta hankintatoiveen, joten sitä ehkä saatetaan tulevaisuudessa hankkia Helsinkiin. Elokuva näyttää löytyvän englanninkielisellä nimellä ”Last Exit to Brooklyn”.

Jos haluat saada elokuvan nopeasti, voit tilata sen kaukolainana muualta Suomesta. Kaukolaina maksaa 4 euroa. Tarkempia ohjeita Helsingin kaupunginkirjaston kaukopalvelusta löytyy osoitteesta http://www.lib.hel.fi/fi-FI/kaukopalvelu/, ja itse kaukopalvelupyynnön voi tehdä osoitteesta http://www.lib.hel.fi/forms/kaukopalvelupyynto.asp löytyvällä lomakkeella.

Jos haluat mieluummin hankkia elokuvan itsellesi, osoitteesta http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/78969 löytyy muutamien elokuvaa myyvien nettikauppojen hintoja. Huuto.netistä osoitteesta http://www.huuto.net elokuvan saattaa saada vielä halvemmalla käytettynä.

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.