Milloin Helmet-kirjastoihin aiotaan hankkia "Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1" -DVD? Kai mahdollisimman pian! (Olen jo tehnyt hankintaehdotuksen…

Kysytty

Milloin Helmet-kirjastoihin aiotaan hankkia "Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1" -DVD? Kai mahdollisimman pian!
(Olen jo tehnyt hankintaehdotuksen vaikka se pitäisi hankkia kirjastoihin automaattisesti ilman hankintaehdotustakin. DVD ilmestyi jo 1,5 viikkoa sitten 13.4.2011.)

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Tarkistin HelMet-kirjastojen hankintajärjestelmästä, että kysymääsi elokuvaa on tilattu ja tulossa varsin pian kirjastoon. Elokuvien saapuminen kirjastoihin kestää kuitenkin usein pidempään kuin kauppoihin tuleminen, koska aineisto pitää ensiksi kätellä lainauskuntoon ja luetteloida. Olemme myös elokuvan julkaisijan armoilla toimituksessa, koska kirjasto ei voi hankkia elokuvia suoraan kaupasta vaan kirjaston täytyy hankkia julkaisijalta erillinen lainauslupa, jota ilman elokuvia ei saa kirjastosta lainata.

Joka tapauksessa ”Harry Potter ja kuoleman varjelukset” -elokuvan ensimmäinen osa voi ilmestyä lähiaikoina HelMet-verkkokirjastoon. Kannattaa seurata tilannetta osoitteessa http://www.helmet.fi. Kun ensimmäinen kappale elokuvaa ilmestyy sinne, siitä voi tehdä varauksen. Yhteensä elokuvaa on tilattu HelMet-kirjastoihin reilut 50 kappaletta, mutta varauksia tulee varmasti siitä huolimatta paljon.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.