Onko mistäänpäin Suomea mahdollista hankkia elokuvaa nimeltä The Wind That Shakes the Barley. Se esitettiin vastikään yle teemalla ensi kertaa Suomessa, ja en…

Kysytty
12.2.2011

Onko mistäänpäin Suomea mahdollista hankkia elokuvaa nimeltä The Wind That Shakes the Barley. Se esitettiin vastikään yle teemalla ensi kertaa Suomessa, ja en koskaan ehtinyt katsoa sitä loppuun asti, joka harmittaa tällä hetkellä kovasti. Elokuvan päähenkilöä näyttelee Cillian Murphy ja ko. elokuva kertoo Irlannin vapaussodasta, tai jotain siihe liittyvää muistaakseni.

Vastaus

Vastattu
15.2.2011
Päivitetty
15.2.2011

Näyttäisi valitettavasti siltä, ettei tuota elokuvaa suomenkieliseltä nimeltään ”Vapauden hinta” ole ainakaan toistaiseksi julkaistu lainkaan suomalaisena julkaisuna. Siksi Suomen kirjastoista sitä ei ole saatavilla. Sopii toivoa, että elokuva tulisi jossakin vaiheessa myös suomalaisena DVD-julkaisuna.

Jos haluat tilata ulkomailta englanninkielisen version, ostopaikkoja löytää esimerkiksi Googlella käyttämällä hakusanoja ”Wind That Shakes the Barley” ja ”DVD”. Suomenkielisiä tekstejä ei tosin silloin saa.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.