Olen yrittänyt pitkään hakea luetteloistanne DVD-elokuvaa 'Kosto / ohjaus Susanne Bier ; käsikirjoitus Anders Thomas Jensen, Susanne Bier ; kuvaus Morten…

Kysytty
26.6.2012

Olen yrittänyt pitkään hakea luetteloistanne DVD-elokuvaa 'Kosto / ohjaus Susanne Bier ; käsikirjoitus Anders Thomas Jensen, Susanne Bier ; kuvaus Morten Søborg ; musiikki Johan Söderqvist'. Eipä ole löytynyt uutuusluetteloista eikä muistakaan hakemistoista, ei elokuva- eikä DVD-luetteloista. Tänään yllätyksekseni löysin sen pelkällä nimihaulla kun en tarkentanut, että se on elokuva. On näyttänyt lainauksista päätelleen olleen useampikin kappale jo jonkin aikaa valikoimassa lainattavissa. Kuinkahan paljon vastaavia tapauksia on? Eipä ole hakemistoihin luottamista. Miksi näin, missä klikkaa? Ohjelmassa näyttää olevan selviä virheitä.

Vastaus

Vastattu
26.6.2012
Päivitetty
26.6.2012

Elokuvan tietoihin oli tullut virheellisesti merkintä, että kyseessä olisi ollut tieto-DVD eikä elokuva. Korjasin virheen, ja elokuvan pitäisi löytyä nyt myös elokuvarajauksella. Tällaisia inhimillisiä erehdyksiä saattaa sattua aina joskus, koska luetteloijatkaan eivät ole sentään täydellisiä. Kiitos ilmoituksesta!

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.