Olen innostunut tuorepastan ja makkaran teosta. Mistä löydän sellaisia kokkikirjoja joissa on erilaisia reseptejä niiden tekemiseen.

Kysytty
5.2.2006

Olen innostunut tuorepastan ja makkaran teosta. Mistä löydän sellaisia kokkikirjoja joissa on erilaisia reseptejä niiden tekemiseen.

Vastaus

Vastattu
6.2.2006
Päivitetty
6.2.2006

Pastakirjoja on runsaasti. Tuorepastan teko-ohjeet ja reseptejä löytyy ainakin kirjoista :
• Suuri pastakeittokirja, 2004
• Franco, Silvano : Pasta, 2003
• Mansfield, Sally : Pastaruoat, 2002
• Castellucci, Leonardo : Italialaisia pastoja, 1998
• Pasta, 1998
• Della Crore, Julia : Maailman paras pasta, 1998
• Jäntti, Eeva : Kaiken maailman pastat, 1994
• Enkovaara-Astraldi, Maarit : Pastatieto, 1996
• Hazan, Giuliano : Klassinen pasta, 1994
Makkaran valmistuksesta on uudehko mainio kirja Haapio, Markku : Nakit ja muusi : suomalaisen makkarakirja, 2002. Suolen puhdistusta ei kirjassa tarkkaan selitetä, vaan neuvotaan tilaamaan suolet lihakauppiaalta. Vielä joitakin linkkejä verkolta : joulumakkaran teko-ohje http://www.finfood.fi/finfood/finnfoo1.nsf/769262256941503d422562c3006a… , mustamakkarareseptejä (sisältää myös suolien puhdistamisen) http://www.reklaamikari.fi/musta/vanhat.html, broilerimakkaran resepti http://www.mtv3.fi/varikasarki/makuja/reseptit/broilermakkara/

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.