Olen innostunut tuorepastan ja makkaran teosta. Mistä löydän sellaisia kokkikirjoja joissa on erilaisia reseptejä niiden tekemiseen.
Vastaus
Pastakirjoja on runsaasti. Tuorepastan teko-ohjeet ja reseptejä löytyy ainakin kirjoista :
• Suuri pastakeittokirja, 2004
• Franco, Silvano : Pasta, 2003
• Mansfield, Sally : Pastaruoat, 2002
• Castellucci, Leonardo : Italialaisia pastoja, 1998
• Pasta, 1998
• Della Crore, Julia : Maailman paras pasta, 1998
• Jäntti, Eeva : Kaiken maailman pastat, 1994
• Enkovaara-Astraldi, Maarit : Pastatieto, 1996
• Hazan, Giuliano : Klassinen pasta, 1994
Makkaran valmistuksesta on uudehko mainio kirja Haapio, Markku : Nakit ja muusi : suomalaisen makkarakirja, 2002. Suolen puhdistusta ei kirjassa tarkkaan selitetä, vaan neuvotaan tilaamaan suolet lihakauppiaalta. Vielä joitakin linkkejä verkolta : joulumakkaran teko-ohje http://www.finfood.fi/finfood/finnfoo1.nsf/769262256941503d422562c3006a… , mustamakkarareseptejä (sisältää myös suolien puhdistamisen) http://www.reklaamikari.fi/musta/vanhat.html, broilerimakkaran resepti http://www.mtv3.fi/varikasarki/makuja/reseptit/broilermakkara/
Kommentoi vastausta