Moikka! Etsin romaania, joka sijoittuu suomeen, ehkä noin 1300-1800 luvuille (en muista tarkemmin :D). Teos oli historiallinen romaani, jossa veli rakasti…

Kysytty
31.8.2019

Moikka! Etsin romaania, joka sijoittuu suomeen, ehkä noin 1300-1800 luvuille (en muista tarkemmin :D). Teos oli historiallinen romaani, jossa veli rakasti siskoaan. Rakkaus oli hiukan kautta rantain kuvattu, ainoa hetki sisaruksilla taisi olla yksi suudelma majatalossa? Tyyli muistutti Kaari Utriota tai ehkä Laila Hirvisaarea. Kiitos jos joku keksii, kirjan nimi on unohtunut täysin ja harmittaa!

Vastaus

Vastattu
5.9.2019
Päivitetty
30.9.2019

Lukijan kommentista saimme tällaisen ehdotuksen: Ehdottaisin Kristiina Vuoren romaania Filippa, joka kertoo Flemingin suvusta 1500-luvulla. Klaus Fleming esti Filippa-sisarensa kihlauksen. Kirja antaa ymmärtää, että Klaus itse katseli sisartaan sillä silmällä ja siksi Filippa pelkäsi ja vihasi veljeään.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Ehdottaisin Kristiina Vuoren romaania Filippa, joka kertoo Flemingin suvusta 1500-luvulla. Klaus Fleming esti Filippa-sisarensa kihlauksen. Kirja antaa ymmärtää, että Klaus itse katseli sisartaan sillä silmällä ja siksi Filippa pelkäsi ja vihasi veljeään.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.