Miten saisin lainaksi Teologisen aikauskirjan numero 1, 2002? Tai miten saisin siitä artikkelin, jonka on kirjoittanut Matti Myllykoski (Kirkko, antisemitismi…

Kysytty
3.9.2003

Miten saisin lainaksi Teologisen aikauskirjan numero 1, 2002? Tai miten saisin siitä artikkelin, jonka on kirjoittanut Matti Myllykoski (Kirkko, antisemitismi ja tie holokaustiin)?

Olen löytänyt ko aikakauskirjan (Pasila, Richardinkatu, Leppävaara), mutta sitä ei anneta lainaksi, eikä artikkelia löydy Artosta?

Asun Kirkkonummella. Saako artikkelista ottaa valokopion jos minun on mentävä johonkin noista kirjastoista? Nide ei välttämättä aukea niin, että valokopiota voi ottaa vahingoittamatta nidettä. Miksi on niin vaikea saada tätä materiaalia?

Vastaus

Vastattu
3.9.2003
Päivitetty
21.11.2007

Artikkeli on kopioitavissa Pasilan kirjaston mainitun lehden numerosta, koska sitä ei ole sidotettu
vuosikerraksi.
Rikhardinkadun kirjaston kappaleet Teologisesta aikauskirjasta ovat lainattavissa, joten voit joko mennä lainaamaan kyseisen numeron Rikhardinkadulta tai tehdä lehdestä kaukopalvelutilauksen. Kaukopalvelutilaus tehdään omassa lähikirjastossasi. Kirkkonummen kirjasto veloittaa kaukopalvelutilauksesta 4 euroa.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.