Mistä löytäisin tietoa dementoituneen palveluketjusta tai hoitopolusta?

Kysytty
26.11.2001

mistä löytäisin tietoa dementoituneen palveluketjusta tai hoitopolusta?

Vastaus

Vastattu
28.11.2001
Päivitetty
28.11.2001

hei,

Et maininnut oletko jo tutustunut teokseen Dementoituvan hoitopolku, Sirkkaliisa Heimonen, Päivi Voutilainen (toim.), Tammi, Helsinki, 2001. ISBN: 951-26-4657-9.
Siinä "esitellään näkökulmia dementoivasta sairaudesta kärsivän ihmisen hoidon jatkumolle sairausprosessin etenemisen mukaisesti". Teos esittelee muun muassa ensitietokursseja, muistipoliklinikkatoimintaa ja erilaisten yksiköiden tarjoamaa päivä-, lyhytaikais- ja pitkäaikaishoitoa.
Lisää teoksia dementiaa sairastavan henkilön hoitomuodoista voit hakea asiasanoilla "dementia" ja "hoito" tai "hoitomenetelmät" tai "kuntoutus" tai "kotihoito" tai "laitoshoito".

Graduasi varten tarvitset ehkä myös teoreettista tietoa palveluketjuista. Voisit vilkaista teosta Hyvinvointivaltion palveluketjut, Susanna Nouko-Juvonen, Pekka Ruotsalainen, Irma Kiikkala (toim.) Tammi, Helsinki, 2000.

Voit hakea joko Aurora-tietokannasta http://www.rovaniemi.fi/palvelut/rovaniemi_palvelu.asp?languageid=3&dep… tai Lapin yliopiston tietokannasta http://hilla.csc.fi/cgi-bin/Pwebrecon.cgi?LANGUAGE=Finnish&DB=local&PAG…

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.