Mistä löytää tiedon, että mitä viikkolehtiä on missäkin Tampereen kirjastossa mahdollista lukea? Ja onko niitä mahdollista lainata? Löysin tuollaiset tiedot…

Kysytty
24.9.2017

Mistä löytää tiedon, että mitä viikkolehtiä on missäkin Tampereen kirjastossa mahdollista lukea? Ja onko niitä mahdollista lainata? Löysin tuollaiset tiedot esim. Nokian kaupungin kirjastojen osalta selkeästi, mutta Tampereen tietoja en löytänyt.

Vastaus

Vastattu
25.9.2017
Päivitetty
25.9.2017

Tampereen kaupunginkirjaston lehtiluettelot löytyvät pdf-muodossa kotisivuiltamme (https://www.tampere.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/kirjastot/kokoelma-ja-ti…, vieritä aivan sivun alaosaan). Lehdistä on sekä aakkosellinen että aiheenmukainen luettelo, ja siinä on mainittu kaikki toimipisteet, joihin kyseinen lehti tulee. "Lehtisali" tarkoittaa siis nykyisin pääkirjasto Metsossa sijaitsevaa lehtilukusalia.

Aikakauslehtien vanhempia numeroita pääsääntöisesti lainataan, ja niiden laina-aika on kaksi viikkoa. Lehtiä voi myös varata. Kunkin lehden uusin numero on luettavissa kirjastossa. Sanomalehtiä ei lainata.

Monia lehtiä voi lukea kirjastossa myös sähköisessä muodossa PressReader, ePress ja eMagz -palvelujen kautta. Nämä palvelut ovat käytettävissä kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa, eli niiden käyttö onnistuu myös omalla laitteella kirjaston tiloissa.

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.