Milloin Helmet-kirjastoihin on tulossa uusimmat teokset seuraavilta kirjailijoilta: Virpi Hämeen-Anttila, Outi Pakkanen ja Esa Sirén?

Kysytty
6.8.2008

Milloin Helmet-kirjastoihin on tulossa uusimmat teokset seuraavilta kirjailijoilta: Virpi Hämeen-Anttila, Outi Pakkanen ja Esa Sirén?

Vastaus

Vastattu
6.8.2008
Päivitetty
6.8.2008

Virpi Hämeen-Anttilan seuraava teos "Muistan sinut Amanda" ilmestyy syyskuussa. Kustannusyhtiö Otava ilmoittaa Outi Pakkasen syksyn uutuuskirjan "Yöpuisto" ilmestyvän myös syyskuussa. Gummeruksen mukaan Esa Sirénin uutuus Verinen tie ilmestyy elokuussa.

Kaikkia näitä teoksia on tilattu reilusti HelMet-kirjastoihin. Valitettavasti tarkkaa päivämäärää siihen, että ne ovat varattavissa ja lainattavissa on vaikea sanoa. Kirjat tulevat eri HelMet-kirjastojen luettelointiosastoille välittäjiltä, ja toimitusaika vaihtelee. Täten uutuuskirjat tulevat meille joskus huomattavastikin myöhemmin kuin kirjakauppoihin. Luettelointiosastoilta kirjat kuljetetaan eri kirjastoihin, joissa ne otetaan vastaan ja laitetaan kiertoon.

Varauksen teokseen voi tehdä siinä vaiheessa, kun HelMet-verkkokirjastossa on yksikin nide tilassa "käsittelyssä". Kannattaa siis vilkuilla HelMet-verkkokirjastosta, olisiko jokin uutuus jo tullut kirjastoihin.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.