Miksi Muumilaakson tarinoita-televisiosarjassa esimerkiksi Pikku Myyllä, Nuuskamuikkusella, Hemulilla ja Vilijonkalla on vaatteet, mutta sitten osa hahmoista,…

Kysytty
12.7.2012

Hei! Miksi Muumilaakson tarinoita-televisiosarjassa esimerkiksi Pikku Myyllä, Nuuskamuikkusella, Hemulilla ja Vilijonkalla on vaatteet, mutta sitten osa hahmoista, esim. Muumimamma, Muumipappa, Muumipeikko, Niiskuneiti jne. eivät käytä vaatteita, paitsi Mamma esiliinaa ja Pappa hattua?

Vastaus

Vastattu
13.7.2012
Päivitetty
24.9.2018

Muumilaakson tarinoita -televisiosarja pohjautuu kirjailija ja taiteilija Tove Janssonin muumikirjoihin ja hänen luomiinsa hahmoihin.

Muumipeikot ovat karvaisia toisin kuin monet muut näiden kirjojen ja televisiosarjan hahmoista. Ehkäpä sillä on ollut vaikutusta asiaan. Tai sitten taiteilija on vain päättänyt vaatettaa jotkin hahmoistaan ja jättää toiset ilman vaatteita.

Tuu-tikki-niminen Muumikirjojen henkilö sanoo kirjassa Taikatalvi (s. 22) näin:

"Kaikki on hyvin epävarmaa, ja juuri se tekee minut levolliseksi."

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Hei!
Kaikkea täällä kysytäänkin.:) Voisi ajatella että meillä kirjastoihmisillä on se ihana taito jonka toivoisi asiakkaidenkin omaavan. Mielikuvitus. Kaikkea ei aina tarvitse eikä voi selittää, voi kuvitella.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.