Mikähän suomalainen elokuva, joka on joskus esitetty televisoissakin oli sellainen, että mies ei löytänyt kotoaan mitään syötävää, niin hän meni johonkin…

Kysytty
8.4.2019

Hei! Mikähän suomalainen elokuva, joka on joskus esitetty televisoissakin oli sellainen, että mies ei löytänyt kotoaan mitään syötävää, niin hän meni johonkin kyläilemään ja alkoi esim. kehumaan talon hevosia yms. ja niin talon väki tarjosi ruokailun tälle ja näin hän teki monena monena päivänä..Olisi mukava nähdä tämä vielä joskus.

Vastaus

Vastattu
11.4.2019
Päivitetty
11.4.2019

Veikko Huovisen lyhyet erikoiset : Ammattimainen puolueenhaukkuja. "Miten ammattimainen puolueenhaukkuja saa elantonsa Suomessa, jossa poliittinen ilmapiiri on niin vilpitön ja rakentava"?

Käsik. Veikko Huovisen novellin pohjalta Panu Rajala, Pauli Virtanen ja Veikko Huovinen. 1986. Esitetty 6.10.1986. TV 1 (MTV).

Esiintyjät: Heikki Kinnunen, Erkki Saarela, Esko Nikkari, Maija-Liisa Peuhu, Ismo Kailio, Kirsti Kemppainen. Ohaus: Pauli Virtanen

Huovisen lyhyet erikoiset - DVD - johon ohjelma kuuluu on lainattavissa seuraavissa kirjastoissa: Kannus, Kaustinen ja Kokkola.

Lähde: Katso 40/ 1986.

https://www.imdb.com/title/tt1269907/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=d1W0rg7aKAM&list=PL6KEniW506GjLq78S0eBf…

Finna: https://finna.fi/Search/Results?lookfor=Ammattimainen+puolueenhaukkuja&…

 

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.