Mikä on kirjastonhoitajan kuukausipalkka? Minimi-maksimi. Koulutuspohja on FM, informaatiotutkimuksesta 42 ov ja kirjasto- ja informaatioalan ammattitutkinto…

Kysytty
21.1.2008

Mikä on kirjastonhoitajan kuukausipalkka? Minimi-maksimi.
Koulutuspohja on FM, informaatiotutkimuksesta 42 ov ja kirjasto- ja informaatioalan ammattitutkinto suoritettuna. Kokemusta kirjastoalalta (ammattikorkeakoulu) n. 5 v. lähinnä tietopalvelusihteerin töistä.

Vastaus

Vastattu
23.1.2008
Päivitetty
23.1.2008

Akavalaiset työmarkkinat -julkaisussa (2007) kerrotaan, että kuntien kirjastoissa kirjastonhoitajan/informaatikon vähimmäispalkka oli maaliskuussa 2007 välillä 1723-2030 e ja tieteellisissä kirjastoissa alkupalkka 1876-2468 e. Kunta-alan palkoista ks. esim. Kunnallisen työmarkkinalaitoksen sivulta http://www.kuntatyonantajat.fi > sopimukset > KVTES ja http://www.kuntatyonantajat.fi/keskiansiot/frameindex.html . Ammattiliitoilla voi olla palkkaneuvontaa. Tämän vastauspalvelun arkistossa http://www.kirjastot.fi/fi-FI/tietopalvelu/arkisto.aspx on muutamia kysymyksiä koskien kirjastoalan palkkausta, hakusanaksi esim. kirjastot tai kirjastoala sekä palkat tai palkkaus.

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.