Löytyiskö tällaisista kappaleista nuotit Uudenkaupungin kirjastosta? Tarttisin vain melodian ja soinnut, muu on plussaa. Maija Vilkkumaa: Ingalsin Laura ja…

Kysytty
29.7.2017

Hei! Löytyiskö tällaisista kappaleista nuotit Uudenkaupungin kirjastosta? Tarttisin vain melodian ja soinnut, muu on plussaa. Maija Vilkkumaa: Ingalsin Laura ja Kaija Koo: Tinakenkätyttö.

Vastaus

Vastattu
31.7.2017
Päivitetty
31.7.2017

Nuotti Maija Vilkkumaan säveltämään ja sanoittamaan kappaleeseen Ingalsin Laura löytyy kirjasta Gargano, Luca: Maija (WSOY, 2004). Nuotissa on laulun melodia, sanat, sointumerkit ja bassoääni. Kitarahitit 2 -nuotista (F-Kustannus, 2010) Ingalsin Laura löytyy myös, mutta siinä kappaleita ei ole nuotinnettu kokonaan, vaan sanojen ja sointumerkkien lisäksi se sisältää vain kappaleiden introt ja soolot kitaralle tabulatuurinuottikirjoituksena.

Nuotti Markku Impiön säveltämään ja sanoittamaan ja Kaija Koon esittämään kappaleeseen Tinakenkätyttö löytyy esim. Suuren toivelaulukirjan osasta 22 (kosketinsoitinsovitus, sanat, sointumerkit). Kappale löytyy myös nuoteista Pop tänään vol. 3 (F-Kustannus, 2013) ja Kids hits (F-Kustannus, 2014). Niissä on kappaleen melodianuotinnos, sanat ja sointumerkit.

Voit tarkistaa aineiston saatavuuden Vaski-kirjastojen verkkokirjastosta: https://vaski.finna.fi.

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.