Kuinka kauan eri vitamiinit ja aminohapot kestävät kypsentämistä ja mikä on niille kriittinen lämpötila?

Kysytty
17.10.2021

Kuinka kauan eri vitamiinit ja aminohapot kestävät kypsentämistä ja mikä on niille kriittinen lämpötila?

Vastaus

Vastattu
20.10.2021
Päivitetty
20.10.2021

Eri aminohappojen hajoamislämpötiloja on listattu täällä:

https://web.archive.org/web/20070331231416/http://www.markushirsila.com…

Yksi tutkimus, jossa on tutkittu aminohappojen kestävyyttä kuumennuksessa:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/1765592/

 

Vitamiinien kestävyydestä kuumennuksessa:

https://greencirclecap.com/vitadegradation/

http://www.ijstr.org/final-print/nov2013/Effect-Of-Heating-On-Vitamin-C…

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6049644/

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.