Kirsi Kunnaksen lasten runot ovat rytmillistä iloittelua. Onko niitä sävelletty? Onko niitä julkaistu joillain äänitteillä?

Kysytty

Kirsi Kunnaksen lasten runot ovat rytmillistä iloittelua. Onko niitä sävelletty? Onko niitä julkaistu joillain äänitteillä?

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Kirsi Kunnaksen lastenrunoja on sävelletty paljonkin. Helmet-kirjastoista löytyy  sävellettyja Kirsi Kunnaksen lastenrunoja cd-levyltä, kasetilta ja LP-levyltä:

- Muusa ja Ruusa : Eero Koivistoisen musiikkia, Kirsi Kunnaksen lastenrunoja / Eero Koivistoinen (2016 cd-levy, 1988 kasetti ja 1971 LP-levy)

https://haku.helmet.fi/iii/encore/search/C__Smuusa%20ja%20ruusa%20koivi…

- Tuhatjalkaisen lauluja / Laulujen sanat: Kirsi Kunnas ; Musiikin sävellys ja sovitus: Joonas Hoo Talikukko (1973 kasetti ja LP-levy)

https://haku.helmet.fi/iii/encore/search/C__S%09%20Tuhatjalkaisen%20lau…

Lisäksi löytyy nuottikokoelmallinen hänen sävellettyjä runojaan:

- Tiitiäisen satupuusta: laulusarja Kirsi Kunnaksen runoihin: lauluäänelle ja pianolle / Eero Sipilä (1975 nuottikokoelma)

https://haku.helmet.fi/iii/encore/search/C__STiiti%C3%A4isen%20satupuus…

Hänen yksittäisiä sävellettyjä lastenrunojaan on monilla äänitteillä. Niistä löytyy tietoa Helmet-hausta hakusanoilla Kirsi Kunnas lastenlaulut. Joukossa on tosin myös hänen käännöksiään muiden lastenrunoista:

https://haku.helmet.fi/iii/encore/search/C__Skirsi%20kunnas%20lastenlau…

Hakua voi halutessaan jatkaa valtakunnallisen Finna-hakupalvelun kautta. Alla linkki Finnan hakutulokseen hakusanoilla Kirsi Kunnas lastenlaulut rajattuna äänitteisiin ja nuotteihin. Joukossa ovat myös hänen käännöksensä muiden tekijöiden lastenrunoista:

https://www.finna.fi/Search/Results?lookfor=kirsi+kunnas+lastenlaulut&t…

4 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.