Keväisin on usein keskusteltu katupölystä kaupunkiympäristöissä. Onko tehty tutkimusta miten julkisen liikenteen kalustojen sisäilmasuodattimien puuttuminen…

Kysytty
26.5.2018

Keväisin on usein keskusteltu katupölystä kaupunkiympäristöissä.
Onko tehty tutkimusta miten julkisen liikenteen kalustojen sisäilmasuodattimien puuttuminen vaikuttaa pienhiukkasmääriin paikallisbusseissa ja raitiovaunuissa vilkkailla liikennealueilla?

Vastaus

Vastattu
30.5.2018
Päivitetty
30.5.2018

Näin spesifiä tutkimusta ei löytynyt Finna.fi:n kautta (yliopistojen kirjastot, osa yleisistä kirjastoista), suurimpien kaupunginkirjastojen luettelosta eikä Liikenneviraston usein kysyttyjen joukosta. Ehdotan, että tiedustelette asiaa Liikennevirastosta https://www.liikennevirasto.fi/yhteystiedot tai Helsingin kaupungilta, https://www.hel.fi/helsinki/fi/kartat-ja-liikenne/kadut-ja-liikennesuun… tämän sivun yhteydessä mainitaan Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu tahoksi, johon kannattaa olla yhteydessä. Hsl:n julkaisut-luettelosta ei myöskään löydy tällaista, https://www.hsl.fi/julkaisut , mutta ehkä sieltäkin kannattaisi tiedustella. Hsl:n sivulta ei löydy tutkimus- tai julkaisut-osasta yhteystietoja erikseen, mutta viestinnästä ehkä kannattaisi tiedustella, https://www.hsl.fi/viestinta tai kysyä palautelomaketta käyttämällä https://www.hsl.fi/palaute .

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.